Advanced search
1 file | 6.55 MB Add to list

Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: naar een regionale energiestrategie

(2012)
Author
Organization
Abstract
Dit cahier bevat een voorstel voor een regionale energiestrategie voor Zuid-West-Vlaanderen: Zuid-West-Vlaanderen energieneutraal in 2050. Het biedt een denkkader over hoe Zuid-West-Vlaanderen de komende decennia met energie moet omgaan. Het cahier formuleert een visie, plus een aantal concrete acties om de visie op korte termijn in de praktijk te brengen. Het is de neerslag van een uitgebreid proces dat Leiedal opstartte, in samenwerking met de regionale energiestuurgroep en thematisch verdiept aan de hand van verschillende expertenworkshops en regionale energiefora.
Keywords
energietransitie, energie

Downloads

  • energietransitie.pdf
    • full text
    • |
    • open access
    • |
    • PDF
    • |
    • 6.55 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Vandewiele, Dominiek, et al. Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: Naar Een Regionale Energiestrategie. Intercommunale Leiedal, 2012.
APA
Vandewiele, D., Desmet, J., Verhelst, B., Dumoulin, A., & Cuvelier, B. (2012). Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: naar een regionale energiestrategie. Intercommunale Leiedal.
Chicago author-date
Vandewiele, Dominiek, Jan Desmet, Bart Verhelst, Ann Dumoulin, and Benoit Cuvelier. 2012. Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: Naar Een Regionale Energiestrategie. Kortrijk: Intercommunale Leiedal.
Chicago author-date (all authors)
Vandewiele, Dominiek, Jan Desmet, Bart Verhelst, Ann Dumoulin, and Benoit Cuvelier. 2012. Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: Naar Een Regionale Energiestrategie. Kortrijk: Intercommunale Leiedal.
Vancouver
1.
Vandewiele D, Desmet J, Verhelst B, Dumoulin A, Cuvelier B. Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: naar een regionale energiestrategie. Kortrijk: Intercommunale Leiedal; 2012. 127 p.
IEEE
[1]
D. Vandewiele, J. Desmet, B. Verhelst, A. Dumoulin, and B. Cuvelier, Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: naar een regionale energiestrategie. Kortrijk: Intercommunale Leiedal, 2012.
@book{2963804,
  abstract     = {{Dit cahier bevat een voorstel voor een regionale energiestrategie voor Zuid-West-Vlaanderen: Zuid-West-Vlaanderen energieneutraal in 2050. Het biedt een denkkader over hoe Zuid-West-Vlaanderen de komende decennia met energie moet omgaan. Het cahier formuleert een visie, plus een aantal concrete acties om de visie op korte termijn in de praktijk te brengen. Het is de neerslag van een uitgebreid proces dat Leiedal opstartte, in samenwerking met de regionale energiestuurgroep en thematisch verdiept aan de hand van verschillende expertenworkshops en regionale energiefora.}},
  author       = {{Vandewiele, Dominiek and Desmet, Jan and Verhelst, Bart and Dumoulin, Ann and Cuvelier, Benoit}},
  isbn         = {{9789080881556}},
  keywords     = {{energietransitie,energie}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{127}},
  publisher    = {{Intercommunale Leiedal}},
  title        = {{Zuid-West-Vlaanderen Energieneutraal in 2050: naar een regionale energiestrategie}},
  year         = {{2012}},
}