Advanced search

De historiografie van Clemens De Landtsheer en Flandria film: deel III: de cinematografische activiteit van Clemens De Landtsheer: geannoteerde catalogus van door De Landtsheer via Flandria Film en het IJzerbedevaartcomité geproduceerde of uitgebrachte films

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Mestdagh, B, Roel Vande Winkel, and Daniël Biltereyst. 2004. “De Historiografie Van Clemens De Landtsheer En Flandria Film: Deel III: De Cinematografische Activiteit Van Clemens De Landtsheer: Geannoteerde Catalogus Van Door De Landtsheer via Flandria Film En Het IJzerbedevaartcomité Geproduceerde of Uitgebrachte Films.” Wetenschappelijke Tijdingen Op Het Gebied Van De Geschiedenis Van De Vlaamse Beweging 63 (3): 131–149.
APA
Mestdagh, B., Vande Winkel, R., & Biltereyst, D. (2004). De historiografie van Clemens De Landtsheer en Flandria film: deel III: de cinematografische activiteit van Clemens De Landtsheer: geannoteerde catalogus van door De Landtsheer via Flandria Film en het IJzerbedevaartcomité geproduceerde of uitgebrachte films. WETENSCHAPPELIJKE TIJDINGEN OP HET GEBIED VAN DE GESCHIEDENIS VAN DE VLAAMSE BEWEGING, 63(3), 131–149.
Vancouver
1.
Mestdagh B, Vande Winkel R, Biltereyst D. De historiografie van Clemens De Landtsheer en Flandria film: deel III: de cinematografische activiteit van Clemens De Landtsheer: geannoteerde catalogus van door De Landtsheer via Flandria Film en het IJzerbedevaartcomité geproduceerde of uitgebrachte films. WETENSCHAPPELIJKE TIJDINGEN OP HET GEBIED VAN DE GESCHIEDENIS VAN DE VLAAMSE BEWEGING. 2004;63(3):131–49.
MLA
Mestdagh, B, Roel Vande Winkel, and Daniël Biltereyst. “De Historiografie Van Clemens De Landtsheer En Flandria Film: Deel III: De Cinematografische Activiteit Van Clemens De Landtsheer: Geannoteerde Catalogus Van Door De Landtsheer via Flandria Film En Het IJzerbedevaartcomité Geproduceerde of Uitgebrachte Films.” WETENSCHAPPELIJKE TIJDINGEN OP HET GEBIED VAN DE GESCHIEDENIS VAN DE VLAAMSE BEWEGING 63.3 (2004): 131–149. Print.
@article{295083,
 author    = {Mestdagh, B and Vande Winkel, Roel and Biltereyst, Dani{\"e}l},
 issn     = {0774-532X},
 journal   = {WETENSCHAPPELIJKE TIJDINGEN OP HET GEBIED VAN DE GESCHIEDENIS VAN DE VLAAMSE BEWEGING},
 language   = {dut},
 number    = {3},
 pages    = {131--149},
 title    = {De historiografie van Clemens De Landtsheer en Flandria film: deel III: de cinematografische activiteit van Clemens De Landtsheer: geannoteerde catalogus van door De Landtsheer via Flandria Film en het IJzerbedevaartcomit{\'e} geproduceerde of uitgebrachte films},
 volume    = {63},
 year     = {2004},
}