Advanced search

Inleiding: boekproductie in de overgang van het geschreven naar het gedrukte boek.

H PLEIJ and Joris Reynaert (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
PLEIJ, H, and Joris Reynaert. 2004. “Inleiding: Boekproductie in De Overgang Van Het Geschreven Naar Het Gedrukte Boek.” In Geschreven En Gedrukt : Boekproductie Van Handschrift Naar Druk in De Overgang Van Middeleeuwen Naar Moderne Tijd, 1–17. Academia Press.
APA
PLEIJ, H., & Reynaert, J. (2004). Inleiding: boekproductie in de overgang van het geschreven naar het gedrukte boek. Geschreven en gedrukt : boekproductie van handschrift naar druk in de overgang van Middeleeuwen naar Moderne Tijd (pp. 1–17). Academia Press.
Vancouver
1.
PLEIJ H, Reynaert J. Inleiding: boekproductie in de overgang van het geschreven naar het gedrukte boek. Geschreven en gedrukt : boekproductie van handschrift naar druk in de overgang van Middeleeuwen naar Moderne Tijd. Academia Press; 2004. p. 1–17.
MLA
PLEIJ, H, and Joris Reynaert. “Inleiding: Boekproductie in De Overgang Van Het Geschreven Naar Het Gedrukte Boek.” Geschreven En Gedrukt : Boekproductie Van Handschrift Naar Druk in De Overgang Van Middeleeuwen Naar Moderne Tijd. Academia Press, 2004. 1–17. Print.
@incollection{294206,
 author    = {PLEIJ, H and Reynaert, Joris},
 booktitle  = {Geschreven en gedrukt : boekproductie van handschrift naar druk in de overgang van Middeleeuwen naar Moderne Tijd},
 isbn     = {90-382-0548-1},
 pages    = {1--17},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {Inleiding: boekproductie in de overgang van het geschreven naar het gedrukte boek.},
 year     = {2004},
}