Advanced search

Topprestaties en gelijke kansen gaan wél samen

Author
Organization
Abstract
Deze week formuleerde oud-rector Oosterlinck van de KULeuven, ondermeer in De Morgen, een striemende kritiek op de plannen tot onderwijshervorming. We zijn bereid Baron Prof. dr. Ir. Oosterlinck te geloven in zijn expertise inzake elektro-werktuigkunde. Wat zijn deskundigheid inzake de hervorming van het secundair onderwijs betreft, hebben we echter grote twijfels. De angst ten aanzien van een brede eerste graad is wetenschappelijk gezien manifest onterecht. Bovendien is zo’n houding ook sociaal en economisch contraproductief.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Kavadias, Dimokritos, Dirk Jacobs, and Mieke Van Houtte. 2012. “Topprestaties En Gelijke Kansen Gaan Wél Samen.” Deredactie.be.
APA
Kavadias, D., Jacobs, D., & Van Houtte, M. (2012). Topprestaties en gelijke kansen gaan wél samen. deredactie.be.
Vancouver
1.
Kavadias D, Jacobs D, Van Houtte M. Topprestaties en gelijke kansen gaan wél samen. deredactie.be. 2012.
MLA
Kavadias, Dimokritos, Dirk Jacobs, and Mieke Van Houtte. “Topprestaties En Gelijke Kansen Gaan Wél Samen.” deredactie.be 2012 : n. pag. Print.
@misc{2917544,
 abstract   = {Deze week formuleerde oud-rector Oosterlinck van de KULeuven, ondermeer in De Morgen, een striemende kritiek op de plannen tot onderwijshervorming. We zijn bereid Baron Prof. dr. Ir. Oosterlinck te geloven in zijn expertise inzake elektro-werktuigkunde. Wat zijn deskundigheid inzake de hervorming van het secundair onderwijs betreft, hebben we echter grote twijfels. De angst ten aanzien van een brede eerste graad is wetenschappelijk gezien manifest onterecht. Bovendien is zo{\textquoteright}n houding ook sociaal en economisch contraproductief.},
 author    = {Kavadias, Dimokritos and Jacobs, Dirk and Van Houtte, Mieke},
 language   = {dut},
 number    = {24 juni},
 series    = {deredactie.be},
 title    = {Topprestaties en gelijke kansen gaan w{\'e}l samen},
 url     = {http://opinie.deredactie.be/2012/06/24/topprestaties-en-gelijke-kansen-gaan-wel-samen/},
 year     = {2012},
}