Advanced search

Interne draagkracht en extern draagvlak voor natuurontwikkelingsmaatregelen en natuurbeheer : uitdagingen voor een terreinbeherende vereniging

D Bogaert and An Cliquet (UGent)
(2003) NATUUR.FOCUS. 2. p.64-71
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Bogaert, D, and An Cliquet. 2003. “Interne Draagkracht En Extern Draagvlak Voor Natuurontwikkelingsmaatregelen En Natuurbeheer : Uitdagingen Voor Een Terreinbeherende Vereniging.” Natuur.focus.
APA
Bogaert, D, & Cliquet, A. (2003). Interne draagkracht en extern draagvlak voor natuurontwikkelingsmaatregelen en natuurbeheer : uitdagingen voor een terreinbeherende vereniging. NATUUR.FOCUS.
Vancouver
1.
Bogaert D, Cliquet A. Interne draagkracht en extern draagvlak voor natuurontwikkelingsmaatregelen en natuurbeheer : uitdagingen voor een terreinbeherende vereniging. NATUUR.FOCUS. 2003. p. 64–71.
MLA
Bogaert, D, and An Cliquet. “Interne Draagkracht En Extern Draagvlak Voor Natuurontwikkelingsmaatregelen En Natuurbeheer : Uitdagingen Voor Een Terreinbeherende Vereniging.” NATUUR.FOCUS 2003 : 64–71. Print.
@misc{290540,
 author    = {Bogaert, D and Cliquet, An},
 issn     = {1379-8863},
 language   = {dut},
 pages    = {64--71},
 series    = {NATUUR.FOCUS},
 title    = {Interne draagkracht en extern draagvlak voor natuurontwikkelingsmaatregelen en natuurbeheer : uitdagingen voor een terreinbeherende vereniging},
 volume    = {2},
 year     = {2003},
}