Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en beïnvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.

Kristine Walraevens UGent
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
conference
publication status
published
subject
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
C1
id
279282
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-279282
date created
2004-05-24 13:34:00
date last changed
2016-12-19 15:35:23
@inproceedings{279282,
 author    = {Walraevens, Kristine},
 language   = {dut},
 title    = {Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en be{\"i}nvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.},
}

Chicago
Walraevens, Kristine. “Evolutie Van De Grondwaterkwaliteit Van De Sokkel En Beïnvloeding Door Overexploitatie. Colloquium De Diepe Ondergrond in Vlaanderen: Ecologische En Economische Belangen, Georganiseerd Door Genootschap Van Geologen Van De Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 P.” In .
APA
Walraevens, K. (n.d.). Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en beïnvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.
Vancouver
1.
Walraevens K. Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en beïnvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.
MLA
Walraevens, Kristine. “Evolutie Van De Grondwaterkwaliteit Van De Sokkel En Beïnvloeding Door Overexploitatie. Colloquium De Diepe Ondergrond in Vlaanderen: Ecologische En Economische Belangen, Georganiseerd Door Genootschap Van Geologen Van De Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 P.” Print.