Advanced search

Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en beïnvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Walraevens, Kristine. “Evolutie Van De Grondwaterkwaliteit Van De Sokkel En Beïnvloeding Door Overexploitatie. Colloquium De Diepe Ondergrond in Vlaanderen: Ecologische En Economische Belangen, Georganiseerd Door Genootschap Van Geologen Van De Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 P.” In .
APA
Walraevens, K. (n.d.). Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en beïnvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.
Vancouver
1.
Walraevens K. Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en beïnvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.
MLA
Walraevens, Kristine. “Evolutie Van De Grondwaterkwaliteit Van De Sokkel En Beïnvloeding Door Overexploitatie. Colloquium De Diepe Ondergrond in Vlaanderen: Ecologische En Economische Belangen, Georganiseerd Door Genootschap Van Geologen Van De Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 P.” Print.
@inproceedings{279282,
 author    = {Walraevens, Kristine},
 language   = {dut},
 title    = {Evolutie van de grondwaterkwaliteit van de sokkel en be{\"i}nvloeding door overexploitatie. Colloquium De diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, georganiseerd door Genootschap van Geologen van de Universiteit Gent (G.G.G .), Brussel, 1997, 18 p.},
}