Advanced search

De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vlassenbroeck, Walter. 1997. “De Geografie Van Een Tweetal Innovaties in De Belgische Restaurantsector.” Tijdschrift Van De Belgische Vereniging Voor Aardrijkskundige Studie 66: 237–244.
APA
Vlassenbroeck, W. (1997). De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector. TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE, 66, 237–244.
Vancouver
1.
Vlassenbroeck W. De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector. TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE. 1997;66:237–44.
MLA
Vlassenbroeck, Walter. “De Geografie Van Een Tweetal Innovaties in De Belgische Restaurantsector.” TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE 66 (1997): 237–244. Print.
@article{279085,
  author       = {Vlassenbroeck, Walter},
  issn         = {0037-8925},
  journal      = {TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE},
  language     = {dut},
  pages        = {237--244},
  title        = {De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector},
  volume       = {66},
  year         = {1997},
}