Ghent University Academic Bibliography

Advanced

De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector

Walter Vlassenbroeck (1997) TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE. 66. p.237-244
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle (original)
publication status
published
subject
journal title
TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE
Tijdschr. Belg. Ver. Aardrijksk. Studie
volume
66
pages
237 - 244
ISSN
0037-8925
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
A4
id
279085
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-279085
date created
2004-05-24 13:34:00
date last changed
2016-12-19 15:44:45
@article{279085,
  author       = {Vlassenbroeck, Walter},
  issn         = {0037-8925},
  journal      = {TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE},
  language     = {dut},
  pages        = {237--244},
  title        = {De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector},
  volume       = {66},
  year         = {1997},
}

Chicago
Vlassenbroeck, Walter. 1997. “De Geografie Van Een Tweetal Innovaties in De Belgische Restaurantsector.” Tijdschrift Van De Belgische Vereniging Voor Aardrijkskundige Studie 66: 237–244.
APA
Vlassenbroeck, W. (1997). De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector. TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE, 66, 237–244.
Vancouver
1.
Vlassenbroeck W. De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector. TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE. 1997;66:237–44.
MLA
Vlassenbroeck, Walter. “De Geografie Van Een Tweetal Innovaties in De Belgische Restaurantsector.” TIJDSCHRIFT VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR AARDRIJKSKUNDIGE STUDIE 66 (1997): 237–244. Print.