Advanced search

De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt?

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Geyter, Lien, Joeri De Maertelaere, J GHYSELS, P FLAMEY, Frederik Vandendriessche, Ludo Veny, and Stephan Wyckaert. 1998. “De Toestand Is Ernstig, Maar Niet Hopeloos: Komt Er Nu Eindelijk Een Grondgegevensbank Die De Rechtszekerheid Waarborgt?” Chronique De Droit Public - Publiekrechtelijke Kronieken: 581–585.
APA
De Geyter, L., De Maertelaere, J., GHYSELS, J., FLAMEY, P., Vandendriessche, F., Veny, L., & Wyckaert, S. (1998). De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt? CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN, 581–585.
Vancouver
1.
De Geyter L, De Maertelaere J, GHYSELS J, FLAMEY P, Vandendriessche F, Veny L, et al. De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt? CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN. 1998;581–5.
MLA
De Geyter, Lien, Joeri De Maertelaere, J GHYSELS, et al. “De Toestand Is Ernstig, Maar Niet Hopeloos: Komt Er Nu Eindelijk Een Grondgegevensbank Die De Rechtszekerheid Waarborgt?” CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN (1998): 581–585. Print.
@article{278191,
 author    = {De Geyter, Lien and De Maertelaere, Joeri and GHYSELS, J and FLAMEY, P and Vandendriessche, Frederik and Veny, Ludo and Wyckaert, Stephan},
 issn     = {1379-0323},
 journal   = {CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN},
 language   = {dut},
 pages    = {581--585},
 title    = {De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt?},
 year     = {1998},
}