Advanced search
Add to list

De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt?

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Geyter, Lien, et al. “De Toestand Is Ernstig, Maar Niet Hopeloos: Komt Er Nu Eindelijk Een Grondgegevensbank Die de Rechtszekerheid Waarborgt?” CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN, 1998, pp. 581–85.
APA
De Geyter, L., De Maertelaere, J., GHYSELS, J., FLAMEY, P., Vandendriessche, F., Veny, L., & Wyckaert, S. (1998). De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt? CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN, 581–585.
Chicago author-date
De Geyter, Lien, Joeri De Maertelaere, J GHYSELS, P FLAMEY, Frederik Vandendriessche, Ludo Veny, and Stephan Wyckaert. 1998. “De Toestand Is Ernstig, Maar Niet Hopeloos: Komt Er Nu Eindelijk Een Grondgegevensbank Die de Rechtszekerheid Waarborgt?” CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN, 581–85.
Chicago author-date (all authors)
De Geyter, Lien, Joeri De Maertelaere, J GHYSELS, P FLAMEY, Frederik Vandendriessche, Ludo Veny, and Stephan Wyckaert. 1998. “De Toestand Is Ernstig, Maar Niet Hopeloos: Komt Er Nu Eindelijk Een Grondgegevensbank Die de Rechtszekerheid Waarborgt?” CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN: 581–585.
Vancouver
1.
De Geyter L, De Maertelaere J, GHYSELS J, FLAMEY P, Vandendriessche F, Veny L, et al. De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt? CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN. 1998;581–5.
IEEE
[1]
L. De Geyter et al., “De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt?,” CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN, pp. 581–585, 1998.
@article{278191,
 author    = {{De Geyter, Lien and De Maertelaere, Joeri and GHYSELS, J and FLAMEY, P and Vandendriessche, Frederik and Veny, Ludo and Wyckaert, Stephan}},
 issn     = {{1379-0323}},
 journal   = {{CHRONIQUE DE DROIT PUBLIC - PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{581--585}},
 title    = {{De toestand is ernstig, maar niet hopeloos: komt er nu eindelijk een grondgegevensbank die de rechtszekerheid waarborgt?}},
 year     = {{1998}},
}