Advanced search

Is de dialoog met moslims vandaag mogelijk? Een multiculturele benadering van de mensenrechten

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Beke, Dirk. 1998. “Is De Dialoog Met Moslims Vandaag Mogelijk? Een Multiculturele Benadering Van De Mensenrechten.” Heeft De Traditie Van De Mensenrechten Toekomst?, Red. J. De Tavernier & D. Pollefeyt, Leuven, Acco, 129-134.
APA
Beke, Dirk. (1998). Is de dialoog met moslims vandaag mogelijk? Een multiculturele benadering van de mensenrechten. Heeft de traditie van de mensenrechten toekomst?, red. J. De Tavernier & D. Pollefeyt, Leuven, Acco, 129-134.
Vancouver
1.
Beke D. Is de dialoog met moslims vandaag mogelijk? Een multiculturele benadering van de mensenrechten. Heeft de traditie van de mensenrechten toekomst?, red. J. De Tavernier & D. Pollefeyt, Leuven, Acco, 129-134. 1998.
MLA
Beke, Dirk. “Is De Dialoog Met Moslims Vandaag Mogelijk? Een Multiculturele Benadering Van De Mensenrechten.” Heeft de traditie van de mensenrechten toekomst?, red. J. De Tavernier & D. Pollefeyt, Leuven, Acco, 129-134 1998 : n. pag. Print.
@misc{278176,
 author    = {Beke, Dirk},
 language   = {dut},
 series    = {Heeft de traditie van de mensenrechten toekomst?, red. J. De Tavernier \& D. Pollefeyt, Leuven, Acco, 129-134},
 title    = {Is de dialoog met moslims vandaag mogelijk? Een multiculturele benadering van de mensenrechten},
 year     = {1998},
}