Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Beke, Dirk, and Ivo Carlens. 1998. “De Mudawwana. Het Marokkaans Personen- En Familiewetboek. Een Tekstuele Vertaling Met Annotaties.” In Gezinsgeschillen Van En Met Marokkaanse Migrantenvrouwen: Wat Zijn De Passende Juridische Oplossingen?, Red. M.-Cl. Foblets, Maklu, Antwerpen, 399 - 476.
APA
Beke, Dirk, & Carlens, I. (1998). De Mudawwana. Het Marokkaans Personen- en Familiewetboek. Een tekstuele vertaling met annotaties. Gezinsgeschillen van en met Marokkaanse migrantenvrouwen: wat zijn de passende juridische oplossingen?, red. M.-Cl. Foblets, Maklu, Antwerpen, 399 - 476.
Vancouver
1.
Beke D, Carlens I. De Mudawwana. Het Marokkaans Personen- en Familiewetboek. Een tekstuele vertaling met annotaties. Gezinsgeschillen van en met Marokkaanse migrantenvrouwen: wat zijn de passende juridische oplossingen?, red. M.-Cl. Foblets, Maklu, Antwerpen, 399 - 476. 1998.
MLA
Beke, Dirk, and Ivo Carlens. “De Mudawwana. Het Marokkaans Personen- En Familiewetboek. Een Tekstuele Vertaling Met Annotaties.” Gezinsgeschillen Van En Met Marokkaanse Migrantenvrouwen: Wat Zijn De Passende Juridische Oplossingen?, Red. M.-Cl. Foblets, Maklu, Antwerpen, 399 - 476. 1998. Print.
@incollection{278172,
 author    = {Beke, Dirk and Carlens, Ivo},
 booktitle  = {Gezinsgeschillen van en met Marokkaanse migrantenvrouwen: wat zijn de passende juridische oplossingen?, red. M.-Cl. Foblets, Maklu, Antwerpen, 399 - 476},
 language   = {eng},
 title    = {De Mudawwana. Het Marokkaans Personen- en Familiewetboek. Een tekstuele vertaling met annotaties},
 year     = {1998},
}