Advanced search
Add to list

Socio-economische impact van de land- en tuinbouwsector in Gent. In opdracht van het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, juni 1997, 60p. + bijlagen.

Jacques Viaene (UGent) , Els Lapage and Xavier Gellynck (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Viaene, Jacques, et al. Socio-Economische Impact van de Land- En Tuinbouwsector in Gent. In Opdracht van Het College van Burgemeester En Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, Juni 1997, 60p. + Bijlagen.
APA
Viaene, J., Lapage, E., & Gellynck, X. (n.d.). Socio-economische impact van de land- en tuinbouwsector in Gent. In opdracht van het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, juni 1997, 60p. + bijlagen.
Chicago author-date
Viaene, Jacques, Els Lapage, and Xavier Gellynck. n.d. “Socio-Economische Impact van de Land- En Tuinbouwsector in Gent. In Opdracht van Het College van Burgemeester En Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, Juni 1997, 60p. + Bijlagen.”
Chicago author-date (all authors)
Viaene, Jacques, Els Lapage, and Xavier Gellynck. “Socio-Economische Impact van de Land- En Tuinbouwsector in Gent. In Opdracht van Het College van Burgemeester En Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, Juni 1997, 60p. + Bijlagen.”
Vancouver
1.
Viaene J, Lapage E, Gellynck X. Socio-economische impact van de land- en tuinbouwsector in Gent. In opdracht van het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, juni 1997, 60p. + bijlagen.
IEEE
[1]
J. Viaene, E. Lapage, and X. Gellynck, “Socio-economische impact van de land- en tuinbouwsector in Gent. In opdracht van het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, juni 1997, 60p. + bijlagen.” .
@misc{275150,
 author    = {{Viaene, Jacques and Lapage, Els and Gellynck, Xavier}},
 language   = {{dut}},
 title    = {{Socio-economische impact van de land- en tuinbouwsector in Gent. In opdracht van het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouweconomie, Afdeling Agro-Marketing, juni 1997, 60p. + bijlagen.}},
}