Advanced search

De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming & Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
VAN DER MEERSCHE, E, D DE MAREZ, Laurent Martens, ML STORME, B ELIAS, S RAVYSE, I TRAEST, L VAN DEN HENDE, and P VLAEMINCK. “De Installatie in De Land- En Tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek Naar De Wenselijkheid Van Veralgemening Van De Vennootschapsvorming & Analyse Van De Problematiek Van De Rechtszekerheid in Land-en Tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw Economie, 1997, 299 P.”
APA
VAN DER MEERSCHE, E., DE MAREZ, D., Martens, L., STORME, M., ELIAS, B., RAVYSE, S., TRAEST, I., et al. (n.d.). De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming & Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.
Vancouver
1.
VAN DER MEERSCHE E, DE MAREZ D, Martens L, STORME M, ELIAS B, RAVYSE S, et al. De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming & Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.
MLA
VAN DER MEERSCHE, E, D DE MAREZ, Laurent Martens, et al. “De Installatie in De Land- En Tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek Naar De Wenselijkheid Van Veralgemening Van De Vennootschapsvorming & Analyse Van De Problematiek Van De Rechtszekerheid in Land-en Tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw Economie, 1997, 299 P.” n. pag. Print.
@misc{275101,
 author    = {VAN DER MEERSCHE, E and DE MAREZ, D and Martens, Laurent and STORME, ML and ELIAS, B and RAVYSE, S and TRAEST, I and VAN DEN HENDE, L and VLAEMINCK, P},
 language   = {dut},
 title    = {De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming \& Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.},
}