Ghent University Academic Bibliography

Advanced

De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming & Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.

E VAN DER MEERSCHE, D DE MAREZ, Laurent Martens, ML STORME, B ELIAS, S RAVYSE, I TRAEST, L VAN DEN HENDE and P VLAEMINCK
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
misc
publication status
published
subject
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
U
id
275101
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-275101
date created
2004-05-24 13:33:00
date last changed
2016-12-19 15:48:34
@misc{275101,
 author    = {VAN DER MEERSCHE, E and DE MAREZ, D and Martens, Laurent and STORME, ML and ELIAS, B and RAVYSE, S and TRAEST, I and VAN DEN HENDE, L and VLAEMINCK, P},
 language   = {dut},
 title    = {De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming \& Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.},
}

Chicago
VAN DER MEERSCHE, E, D DE MAREZ, Laurent Martens, ML STORME, B ELIAS, S RAVYSE, I TRAEST, L VAN DEN HENDE, and P VLAEMINCK. “De Installatie in De Land- En Tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek Naar De Wenselijkheid Van Veralgemening Van De Vennootschapsvorming & Analyse Van De Problematiek Van De Rechtszekerheid in Land-en Tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw Economie, 1997, 299 P.”
APA
VAN DER MEERSCHE, E., DE MAREZ, D., Martens, L., STORME, M., ELIAS, B., RAVYSE, S., TRAEST, I., et al. (n.d.). De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming & Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.
Vancouver
1.
VAN DER MEERSCHE E, DE MAREZ D, Martens L, STORME M, ELIAS B, RAVYSE S, et al. De installatie in de land- en tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek naar de wenselijkheid van veralgemening van de vennootschapsvorming & Analyse van de problematiek van de rechtszekerheid in land-en tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw economie, 1997, 299 p.
MLA
VAN DER MEERSCHE, E, D DE MAREZ, Laurent Martens, et al. “De Installatie in De Land- En Tuinbouw in Vlaanderen. Deel 2: Onderzoek Naar De Wenselijkheid Van Veralgemening Van De Vennootschapsvorming & Analyse Van De Problematiek Van De Rechtszekerheid in Land-en Tuinbouw. Universiteit Gent, Vakgroep Landbouw Economie, 1997, 299 P.” n. pag. Print.