Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Bouwpraktijk en artistieke uitwisseling in de Zuidelijke Nederlanden: de huizen van Parisbas Bank België

Dirk De Meyer UGent and Lionel Devlieger UGent (1997) Kunst in de Bank, een keuze van Rubens tot Magritte, catalogus van de tentoonstelling in het Paleis voor Schone Kunsten Brussel..
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc
publication status
published
subject
in
Kunst in de Bank, een keuze van Rubens tot Magritte, catalogus van de tentoonstelling in het Paleis voor Schone Kunsten Brussel.
editor
P. Coessens (eds.) A. Balis
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
U
id
272434
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-272434
date created
2004-05-24 13:33:00
date last changed
2016-12-19 15:47:57
@misc{272434,
 author    = {De Meyer, Dirk and Devlieger, Lionel},
 editor    = {A. Balis, P. Coessens (eds.)},
 language   = {dut},
 series    = {Kunst in de Bank, een keuze van Rubens tot Magritte, catalogus van de tentoonstelling in het Paleis voor Schone Kunsten Brussel.},
 title    = {Bouwpraktijk en artistieke uitwisseling in de Zuidelijke Nederlanden: de huizen van Parisbas Bank Belgi{\"e}},
 year     = {1997},
}

Chicago
De Meyer, Dirk, and Lionel Devlieger. 1997. “Bouwpraktijk En Artistieke Uitwisseling in De Zuidelijke Nederlanden: De Huizen Van Parisbas Bank België.” Ed. P. Coessens (eds.) A. Balis. Kunst in De Bank, Een Keuze Van Rubens Tot Magritte, Catalogus Van De Tentoonstelling in Het Paleis Voor Schone Kunsten Brussel.
APA
De Meyer, Dirk, & Devlieger, L. (1997). Bouwpraktijk en artistieke uitwisseling in de Zuidelijke Nederlanden: de huizen van Parisbas Bank België. (P. C. (eds. . A. Balis, Ed.)Kunst in de Bank, een keuze van Rubens tot Magritte, catalogus van de tentoonstelling in het Paleis voor Schone Kunsten Brussel.
Vancouver
1.
De Meyer D, Devlieger L. Bouwpraktijk en artistieke uitwisseling in de Zuidelijke Nederlanden: de huizen van Parisbas Bank België. A. Balis PC (eds. ., editor. Kunst in de Bank, een keuze van Rubens tot Magritte, catalogus van de tentoonstelling in het Paleis voor Schone Kunsten Brussel. 1997.
MLA
De Meyer, Dirk, and Lionel Devlieger. “Bouwpraktijk En Artistieke Uitwisseling in De Zuidelijke Nederlanden: De Huizen Van Parisbas Bank België.” Ed. P. Coessens (eds.) A. Balis. Kunst in de Bank, een keuze van Rubens tot Magritte, catalogus van de tentoonstelling in het Paleis voor Schone Kunsten Brussel. 1997 : n. pag. Print.