Advanced search

Verloskunde in Vlaanderen: inductie van de arbeid en epidurale analgésie tijdens de arbeid beïnvloeden het gebruik van de kunstverlossing, maar niet dat van de keizersnede

H CAMMU, Guy Martens (UGent) and GEORGES VAN MAELE (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
CAMMU, H, Guy Martens, and GEORGES VAN MAELE. 1997. “Verloskunde in Vlaanderen: Inductie Van De Arbeid En Epidurale Analgésie Tijdens De Arbeid Beïnvloeden Het Gebruik Van De Kunstverlossing, Maar Niet Dat Van De Keizersnede.” Tijdschrift Voor Geneeskunde 53: 959–964.
APA
CAMMU, H., Martens, G., & VAN MAELE, G. (1997). Verloskunde in Vlaanderen: inductie van de arbeid en epidurale analgésie tijdens de arbeid beïnvloeden het gebruik van de kunstverlossing, maar niet dat van de keizersnede. TIJDSCHRIFT VOOR GENEESKUNDE, 53, 959–964.
Vancouver
1.
CAMMU H, Martens G, VAN MAELE G. Verloskunde in Vlaanderen: inductie van de arbeid en epidurale analgésie tijdens de arbeid beïnvloeden het gebruik van de kunstverlossing, maar niet dat van de keizersnede. TIJDSCHRIFT VOOR GENEESKUNDE. 1997;53:959–64.
MLA
CAMMU, H, Guy Martens, and GEORGES VAN MAELE. “Verloskunde in Vlaanderen: Inductie Van De Arbeid En Epidurale Analgésie Tijdens De Arbeid Beïnvloeden Het Gebruik Van De Kunstverlossing, Maar Niet Dat Van De Keizersnede.” TIJDSCHRIFT VOOR GENEESKUNDE 53 (1997): 959–964. Print.
@article{271219,
 author    = {CAMMU, H and Martens, Guy and VAN MAELE, GEORGES},
 issn     = {0371-683X},
 journal   = {TIJDSCHRIFT VOOR GENEESKUNDE},
 language   = {dut},
 pages    = {959--964},
 title    = {Verloskunde in Vlaanderen: inductie van de arbeid en epidurale analg{\'e}sie tijdens de arbeid be{\"i}nvloeden het gebruik van de kunstverlossing, maar niet dat van de keizersnede},
 volume    = {53},
 year     = {1997},
}