Advanced search

Hydrogeologisch onderzoek van de sokkel: voorlopige resultaten met adviezen voor de toekomst. Colloquium: de diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, Brussel, 1997, 17p.

Luc Lebbe (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Lebbe, Luc. “Hydrogeologisch Onderzoek Van De Sokkel: Voorlopige Resultaten Met Adviezen Voor De Toekomst. Colloquium: De Diepe Ondergrond in Vlaanderen: Ecologische En Economische Belangen, Brussel, 1997, 17p.” In .
APA
Lebbe, L. (n.d.). Hydrogeologisch onderzoek van de sokkel: voorlopige resultaten met adviezen voor de toekomst. Colloquium: de diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, Brussel, 1997, 17p.
Vancouver
1.
Lebbe L. Hydrogeologisch onderzoek van de sokkel: voorlopige resultaten met adviezen voor de toekomst. Colloquium: de diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, Brussel, 1997, 17p.
MLA
Lebbe, Luc. “Hydrogeologisch Onderzoek Van De Sokkel: Voorlopige Resultaten Met Adviezen Voor De Toekomst. Colloquium: De Diepe Ondergrond in Vlaanderen: Ecologische En Economische Belangen, Brussel, 1997, 17p.” Print.
@inproceedings{270244,
 author    = {Lebbe, Luc},
 language   = {dut},
 title    = {Hydrogeologisch onderzoek van de sokkel: voorlopige resultaten met adviezen voor de toekomst. Colloquium: de diepe ondergrond in Vlaanderen: Ecologische en economische belangen, Brussel, 1997, 17p.},
}