Advanced search

De uitdrukkelijke ontbindende voorwaarde in de kredietovereenkomst en de vereiste van het sturen van een ingebrekestelling per aangetekende post

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Blommaert, Dominique, and F Nichels. 1997. “De Uitdrukkelijke Ontbindende Voorwaarde in De Kredietovereenkomst En De Vereiste Van Het Sturen Van Een Ingebrekestelling Per Aangetekende Post.” Tijdschrift Voor Belgisch Handelsrecht 177.
APA
Blommaert, Dominique, & Nichels, F. (1997). De uitdrukkelijke ontbindende voorwaarde in de kredietovereenkomst en de vereiste van het sturen van een ingebrekestelling per aangetekende post. TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH HANDELSRECHT, 177.
Vancouver
1.
Blommaert D, Nichels F. De uitdrukkelijke ontbindende voorwaarde in de kredietovereenkomst en de vereiste van het sturen van een ingebrekestelling per aangetekende post. TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH HANDELSRECHT. 1997;177.
MLA
Blommaert, Dominique, and F Nichels. “De Uitdrukkelijke Ontbindende Voorwaarde in De Kredietovereenkomst En De Vereiste Van Het Sturen Van Een Ingebrekestelling Per Aangetekende Post.” TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH HANDELSRECHT 177 (1997): n. pag. Print.
@article{268489,
 author    = {Blommaert, Dominique and Nichels, F},
 issn     = {0777-2416},
 journal   = {TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH HANDELSRECHT},
 language   = {dut},
 title    = {De uitdrukkelijke ontbindende voorwaarde in de kredietovereenkomst en de vereiste van het sturen van een ingebrekestelling per aangetekende post},
 volume    = {177},
 year     = {1997},
}