Advanced search

In het teken van de kunst. X manieren van tekenen in de hedendaagse kunst, Gent, Leerstoel Karel Geirlandt, Academia Press, 1997, 210 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Damme, Claire, W LOTS, and F VANDEPITTE. In Het Teken Van De Kunst. X Manieren Van Tekenen in De Hedendaagse Kunst, Gent, Leerstoel Karel Geirlandt, Academia Press, 1997, 210 P.
APA
Van Damme, Claire, LOTS, W., & VANDEPITTE, F. (n.d.). In het teken van de kunst. X manieren van tekenen in de hedendaagse kunst, Gent, Leerstoel Karel Geirlandt, Academia Press, 1997, 210 p.
Vancouver
1.
Van Damme C, LOTS W, VANDEPITTE F. In het teken van de kunst. X manieren van tekenen in de hedendaagse kunst, Gent, Leerstoel Karel Geirlandt, Academia Press, 1997, 210 p.
MLA
Van Damme, Claire, W LOTS, and F VANDEPITTE. In Het Teken Van De Kunst. X Manieren Van Tekenen in De Hedendaagse Kunst, Gent, Leerstoel Karel Geirlandt, Academia Press, 1997, 210 P. Print.
@book{268220,
 author    = {Van Damme, Claire and LOTS, W and VANDEPITTE, F},
 language   = {dut},
 title    = {In het teken van de kunst. X manieren van tekenen in de hedendaagse kunst, Gent, Leerstoel Karel Geirlandt, Academia Press, 1997, 210 p.},
}