Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vermeulen, Urbain. 1997. “De Confrontatie Van De Godsdiensten Ten Tijde Van De Kruistochten.” Crux Et Arma. Kruistochten. Ridderorden En Duitse Orde. Bilzen. Pp. 15-28 (Bijdragen Tot De Geschiedenis Van De Duitse Orde in De Balije Biesen 4.
APA
Vermeulen, Urbain. (1997). De confrontatie van de godsdiensten ten tijde van de Kruistochten. Crux et Arma. Kruistochten. Ridderorden en Duitse Orde. Bilzen. pp. 15-28 (Bijdragen tot de geschiedenis van de Duitse Orde in de balije Biesen 4.
Vancouver
1.
Vermeulen U. De confrontatie van de godsdiensten ten tijde van de Kruistochten. Crux et Arma. Kruistochten. Ridderorden en Duitse Orde. Bilzen. pp. 15-28 (Bijdragen tot de geschiedenis van de Duitse Orde in de balije Biesen 4. 1997.
MLA
Vermeulen, Urbain. “De Confrontatie Van De Godsdiensten Ten Tijde Van De Kruistochten.” Crux et Arma. Kruistochten. Ridderorden en Duitse Orde. Bilzen. pp. 15-28 (Bijdragen tot de geschiedenis van de Duitse Orde in de balije Biesen 4 1997 : n. pag. Print.
@misc{268092,
 author    = {Vermeulen, Urbain},
 language   = {dut},
 series    = {Crux et Arma. Kruistochten. Ridderorden en Duitse Orde. Bilzen. pp. 15-28 (Bijdragen tot de geschiedenis van de Duitse Orde in de balije Biesen 4},
 title    = {De confrontatie van de godsdiensten ten tijde van de Kruistochten},
 year     = {1997},
}