Advanced search

Een nieuwe aflevering van het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten: de vogels; een kennismaking

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Den Heede, Vicky, and Jacques Van Keymeulen. 1997. “Een Nieuwe Aflevering Van Het Woordenboek Van De Vlaamse Dialecten: De Vogels; Een Kennismaking.” D. Dewulf. C. Verlinde En J. Van Aspert (ed.). Van Dialect Tot Turbotaai: De Toekomst Van Onze Dialecten. Provinciebestuur Zeeland, Zierikzee,  ’.
APA
Van Den Heede, V., & Van Keymeulen, J. (1997). Een nieuwe aflevering van het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten: de vogels; een kennismaking. D. Dewulf. C. Verlinde en J. van Aspert (ed.). Van dialect tot turbotaai: de toekomst van onze dialecten. Provinciebestuur Zeeland, Zierikzee,  ’.
Vancouver
1.
Van Den Heede V, Van Keymeulen J. Een nieuwe aflevering van het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten: de vogels; een kennismaking. D. Dewulf. C. Verlinde en J. van Aspert (ed.). Van dialect tot turbotaai: de toekomst van onze dialecten. Provinciebestuur Zeeland, Zierikzee,  ’. 1997. p. 34–9.
MLA
Van Den Heede, Vicky, and Jacques Van Keymeulen. “Een Nieuwe Aflevering Van Het Woordenboek Van De Vlaamse Dialecten: De Vogels; Een Kennismaking.” D. Dewulf. C. Verlinde en J. van Aspert (ed.). Van dialect tot turbotaai: de toekomst van onze dialecten. Provinciebestuur Zeeland, Zierikzee,  ’ 1997 : 34–39. Print.
@misc{267859,
 author    = {Van Den Heede, Vicky and Van Keymeulen, Jacques},
 language   = {dut},
 pages    = {34--39},
 series    = {D. Dewulf. C. Verlinde en J. van Aspert (ed.). Van dialect tot turbotaai: de toekomst van onze dialecten. Provinciebestuur Zeeland, Zierikzee, '},
 title    = {Een nieuwe aflevering van het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten: de vogels; een kennismaking},
 year     = {1997},
}