Advanced search
Add to list

Doorlichting van het folkfestival van Dranouter en de factor duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie en Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
DE PAUW, N., et al. Doorlichting van Het Folkfestival van Dranouter En de Factor Duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie En Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.
APA
DE PAUW, N., Doom, R., Borgo, E., & Van Assche, J. (n.d.). Doorlichting van het folkfestival van Dranouter en de factor duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie en Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.
Chicago author-date
DE PAUW, N, Ruddy Doom, Esmeralda Borgo, and Joke Van Assche. n.d. Doorlichting van Het Folkfestival van Dranouter En de Factor Duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie En Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.
Chicago author-date (all authors)
DE PAUW, N, Ruddy Doom, Esmeralda Borgo, and Joke Van Assche. Doorlichting van Het Folkfestival van Dranouter En de Factor Duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie En Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.
Vancouver
1.
DE PAUW N, Doom R, Borgo E, Van Assche J. Doorlichting van het folkfestival van Dranouter en de factor duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie en Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.
IEEE
[1]
N. DE PAUW, R. Doom, E. Borgo, and J. Van Assche, Doorlichting van het folkfestival van Dranouter en de factor duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie en Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p. .
@book{267084,
 author    = {{DE PAUW, N and Doom, Ruddy and Borgo, Esmeralda and Van Assche, Joke}},
 language   = {{eng}},
 title    = {{Doorlichting van het folkfestival van Dranouter en de factor duurzaamheid. RUG, Vakgroep Studie van de Derde Wereld - Vakgroep Toegepaste Ecologie en Milieubiologie, Gent, 1996, 40 p.}},
}