Ghent University Academic Bibliography

Advanced

De beeldvorming over personen met een handicap: de mening van de deelnemers aan de studiedag geconfronteerd met studenten en personen met een handicap

Luc Van de Poele UGent (1996) Hoe dan ook in de kijker : beeldvorming over personen met een handicap, (s.l.), SIG, p p. 36-47 (Een uitgave van GWK-Handicum en Vormingsdienst SIG vzw naar aanleiding van de gelijknamige studiedag).
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc
publication status
published
subject
in
Hoe dan ook in de kijker : beeldvorming over personen met een handicap, (s.l.), SIG, p p. 36-47 (Een uitgave van GWK-Handicum en Vormingsdienst SIG vzw naar aanleiding van de gelijknamige studiedag)
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
U
id
265807
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-265807
date created
2004-05-24 13:31:00
date last changed
2016-12-19 15:47:45
@misc{265807,
 author    = {Van de Poele, Luc},
 language   = {dut},
 series    = {Hoe dan ook in de kijker : beeldvorming over personen met een handicap, (s.l.), SIG, p p. 36-47 (Een uitgave van GWK-Handicum en Vormingsdienst SIG vzw naar aanleiding van de gelijknamige studiedag)},
 title    = {De beeldvorming over personen met een handicap: de mening van de deelnemers aan de studiedag geconfronteerd met studenten en personen met een handicap},
 year     = {1996},
}

Chicago
Van de Poele, Luc. 1996. “De Beeldvorming over Personen Met Een Handicap: De Mening Van De Deelnemers Aan De Studiedag Geconfronteerd Met Studenten En Personen Met Een Handicap.” Hoe Dan Ook in De Kijker : Beeldvorming over Personen Met Een Handicap, (s.l.), SIG, p P. 36-47 (Een Uitgave Van GWK-Handicum En Vormingsdienst SIG Vzw Naar Aanleiding Van De Gelijknamige Studiedag).
APA
Van de Poele, L. (1996). De beeldvorming over personen met een handicap: de mening van de deelnemers aan de studiedag geconfronteerd met studenten en personen met een handicap. Hoe dan ook in de kijker : beeldvorming over personen met een handicap, (s.l.), SIG, p p. 36-47 (Een uitgave van GWK-Handicum en Vormingsdienst SIG vzw naar aanleiding van de gelijknamige studiedag).
Vancouver
1.
Van de Poele L. De beeldvorming over personen met een handicap: de mening van de deelnemers aan de studiedag geconfronteerd met studenten en personen met een handicap. Hoe dan ook in de kijker : beeldvorming over personen met een handicap, (s.l.), SIG, p p. 36-47 (Een uitgave van GWK-Handicum en Vormingsdienst SIG vzw naar aanleiding van de gelijknamige studiedag). 1996.
MLA
Van de Poele, Luc. “De Beeldvorming over Personen Met Een Handicap: De Mening Van De Deelnemers Aan De Studiedag Geconfronteerd Met Studenten En Personen Met Een Handicap.” Hoe dan ook in de kijker : beeldvorming over personen met een handicap, (s.l.), SIG, p p. 36-47 (Een uitgave van GWK-Handicum en Vormingsdienst SIG vzw naar aanleiding van de gelijknamige studiedag) 1996 : n. pag. Print.