Advanced search

Bepaling van de kleine vervormingsmodulus (binnen het vloeioppervlak) voor onsamenhangende gronden met behulp van de geautomatiseerde dilatometerproef. Voordracht KVIV, Antwerpen, 23 oktober

Herman Peiffer (UGent)
(1996)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Peiffer, Herman. 1996. “Bepaling Van De Kleine Vervormingsmodulus (binnen Het Vloeioppervlak) Voor Onsamenhangende Gronden Met Behulp Van De Geautomatiseerde Dilatometerproef. Voordracht KVIV, Antwerpen, 23 Oktober.”
APA
Peiffer, Herman. (1996). Bepaling van de kleine vervormingsmodulus (binnen het vloeioppervlak) voor onsamenhangende gronden met behulp van de geautomatiseerde dilatometerproef. Voordracht KVIV, Antwerpen, 23 oktober.
Vancouver
1.
Peiffer H. Bepaling van de kleine vervormingsmodulus (binnen het vloeioppervlak) voor onsamenhangende gronden met behulp van de geautomatiseerde dilatometerproef. Voordracht KVIV, Antwerpen, 23 oktober. 1996.
MLA
Peiffer, Herman. “Bepaling Van De Kleine Vervormingsmodulus (binnen Het Vloeioppervlak) Voor Onsamenhangende Gronden Met Behulp Van De Geautomatiseerde Dilatometerproef. Voordracht KVIV, Antwerpen, 23 Oktober.” 1996 : n. pag. Print.
@misc{264702,
 author    = {Peiffer, Herman},
 language   = {dut},
 pages    = {21},
 title    = {Bepaling van de kleine vervormingsmodulus (binnen het vloeioppervlak) voor onsamenhangende gronden met behulp van de geautomatiseerde dilatometerproef. Voordracht KVIV, Antwerpen, 23 oktober},
 year     = {1996},
}