Advanced search

Kan het overlevingspercentage na hartstilstand verbeterd worden?: bespreking van studieprojecten in verband met de alarmeringsfase en een eventuele schadelijke rol van de peifusievloeistof tijdens de reanimatie

O Vanhaute and Paul Calle (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vanhaute, O, and Paul Calle. 1996. “Kan Het Overlevingspercentage Na Hartstilstand Verbeterd Worden?: Bespreking Van Studieprojecten in Verband Met De Alarmeringsfase En Een Eventuele Schadelijke Rol Van De Peifusievloeistof Tijdens De Reanimatie.” Ligament (st.-michiels-brugge) 27: 7–15.
APA
Vanhaute, O, & Calle, P. (1996). Kan het overlevingspercentage na hartstilstand verbeterd worden?: bespreking van studieprojecten in verband met de alarmeringsfase en een eventuele schadelijke rol van de peifusievloeistof tijdens de reanimatie. LIGAMENT (ST.-MICHIELS-BRUGGE), 27, 7–15.
Vancouver
1.
Vanhaute O, Calle P. Kan het overlevingspercentage na hartstilstand verbeterd worden?: bespreking van studieprojecten in verband met de alarmeringsfase en een eventuele schadelijke rol van de peifusievloeistof tijdens de reanimatie. LIGAMENT (ST.-MICHIELS-BRUGGE). 1996;27:7–15.
MLA
Vanhaute, O, and Paul Calle. “Kan Het Overlevingspercentage Na Hartstilstand Verbeterd Worden?: Bespreking Van Studieprojecten in Verband Met De Alarmeringsfase En Een Eventuele Schadelijke Rol Van De Peifusievloeistof Tijdens De Reanimatie.” LIGAMENT (ST.-MICHIELS-BRUGGE) 27 (1996): 7–15. Print.
@article{261847,
 author    = {Vanhaute, O and Calle, Paul},
 issn     = {1370-6349},
 journal   = {LIGAMENT (ST.-MICHIELS-BRUGGE)},
 language   = {dut},
 pages    = {7--15},
 title    = {Kan het overlevingspercentage na hartstilstand verbeterd worden?: bespreking van studieprojecten in verband met de alarmeringsfase en een eventuele schadelijke rol van de peifusievloeistof tijdens de reanimatie},
 volume    = {27},
 year     = {1996},
}