Advanced search

De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan

(1996) DE EETBRIEF. p.8-8
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Christophe, Armand. 1996. “De Europese Commissie Wil Het Licht Op Groen Zetten Voor De Productie Van Chocolade Die, Behalve Cacao, Ook Andere Plantaardige Vetten Bevat: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Hiervan.” De Eetbrief.
APA
Christophe, Armand. (1996). De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan. DE EETBRIEF.
Vancouver
1.
Christophe A. De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan. DE EETBRIEF. 1996. p. 8–8.
MLA
Christophe, Armand. “De Europese Commissie Wil Het Licht Op Groen Zetten Voor De Productie Van Chocolade Die, Behalve Cacao, Ook Andere Plantaardige Vetten Bevat: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Hiervan.” DE EETBRIEF 1996 : 8–8. Print.
@misc{261501,
 author    = {Christophe, Armand},
 issn     = {1370-4737},
 language   = {dut},
 number    = {27},
 pages    = {8--8},
 series    = {DE EETBRIEF},
 title    = {De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan},
 year     = {1996},
}