Ghent University Academic Bibliography

Advanced

De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan

Armand Christophe (1996) DE EETBRIEF. p.8-8
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (newsArticle)
publication status
published
subject
in
DE EETBRIEF
Eetbrief
issue
27
pages
8 - 8
ISSN
1370-4737
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
id
261501
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-261501
date created
2004-05-24 13:31:00
date last changed
2016-12-19 15:48:00
@misc{261501,
  author       = {Christophe, Armand},
  issn         = {1370-4737},
  language     = {dut},
  number       = {27},
  pages        = {8--8},
  series       = {DE EETBRIEF},
  title        = {De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan},
  year         = {1996},
}

Chicago
Christophe, Armand. 1996. “De Europese Commissie Wil Het Licht Op Groen Zetten Voor De Productie Van Chocolade Die, Behalve Cacao, Ook Andere Plantaardige Vetten Bevat: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Hiervan.” De Eetbrief.
APA
Christophe, Armand. (1996). De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan. DE EETBRIEF.
Vancouver
1.
Christophe A. De Europese commissie wil het licht op groen zetten voor de productie van chocolade die, behalve cacao, ook andere plantaardige vetten bevat: wat zijn de voor- en nadelen hiervan. DE EETBRIEF. 1996. p. 8–8.
MLA
Christophe, Armand. “De Europese Commissie Wil Het Licht Op Groen Zetten Voor De Productie Van Chocolade Die, Behalve Cacao, Ook Andere Plantaardige Vetten Bevat: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Hiervan.” DE EETBRIEF 1996 : 8–8. Print.