Advanced search
Add to list

Mechanische beschadiging van aardappelen bij bereiden en verpakken

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Nerinckx, Geert, et al. “Mechanische Beschadiging van Aardappelen Bij Bereiden En Verpakken.” De Vlam, 16 P., 1995.
APA
Nerinckx, G., Duquesne, F., & Verschoore, R. (1995). Mechanische beschadiging van aardappelen bij bereiden en verpakken. De Vlam, 16 p.
Chicago author-date
Nerinckx, Geert, Frank Duquesne, and Reinhart Verschoore. 1995. “Mechanische Beschadiging van Aardappelen Bij Bereiden En Verpakken.” De Vlam, 16 P.
Chicago author-date (all authors)
Nerinckx, Geert, Frank Duquesne, and Reinhart Verschoore. 1995. “Mechanische Beschadiging van Aardappelen Bij Bereiden En Verpakken.” De Vlam, 16 P.
Vancouver
1.
Nerinckx G, Duquesne F, Verschoore R. Mechanische beschadiging van aardappelen bij bereiden en verpakken. De Vlam, 16 p. 1995.
IEEE
[1]
G. Nerinckx, F. Duquesne, and R. Verschoore, “Mechanische beschadiging van aardappelen bij bereiden en verpakken,” De Vlam, 16 p. 1995.
@misc{256329,
  author       = {{Nerinckx, Geert and Duquesne, Frank and Verschoore, Reinhart}},
  language     = {{dut}},
  series       = {{De Vlam, 16 p.}},
  title        = {{Mechanische beschadiging van aardappelen bij bereiden en verpakken}},
  year         = {{1995}},
}