Advanced search

Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. “Deelname Van De Vlaamse Gemeenschap Aan Het Onderzoek Van De Internationale Vereniging Voor De Evaluatie Van Het Schoolrendement (IEA). Definitieve Onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde En Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, April 1995, 300 P.”
APA
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. (n.d.). Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.
Vancouver
1.
BRUSSELMANS-DEHAIRS C. Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.
MLA
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. “Deelname Van De Vlaamse Gemeenschap Aan Het Onderzoek Van De Internationale Vereniging Voor De Evaluatie Van Het Schoolrendement (IEA). Definitieve Onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde En Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, April 1995, 300 P.” n. pag. Print.
@misc{255718,
 author    = {BRUSSELMANS-DEHAIRS, C},
 language   = {dut},
 title    = {Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.},
}