Advanced search
Add to list

Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. Deelname van de Vlaamse Gemeenschap Aan Het Onderzoek van de Internationale Vereniging Voor de Evaluatie van Het Schoolrendement (IEA). Definitieve Onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde En Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, April 1995, 300 p.
APA
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. (n.d.). Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.
Chicago author-date
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. n.d. “Deelname van de Vlaamse Gemeenschap Aan Het Onderzoek van de Internationale Vereniging Voor de Evaluatie van Het Schoolrendement (IEA). Definitieve Onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde En Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, April 1995, 300 p.”
Chicago author-date (all authors)
BRUSSELMANS-DEHAIRS, C. “Deelname van de Vlaamse Gemeenschap Aan Het Onderzoek van de Internationale Vereniging Voor de Evaluatie van Het Schoolrendement (IEA). Definitieve Onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde En Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, April 1995, 300 p.”
Vancouver
1.
BRUSSELMANS-DEHAIRS C. Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.
IEEE
[1]
C. BRUSSELMANS-DEHAIRS, “Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.” .
@misc{255718,
  author       = {{BRUSSELMANS-DEHAIRS, C}},
  language     = {{dut}},
  title        = {{Deelname van de Vlaamse Gemeenschap aan het onderzoek van de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van het Schoolrendement (IEA). Definitieve onderzoeksinstrumenten TIMSS-Wiskunde en Wetenschappen, Vakgroep Onderwijskunde, Henri Dunantlaan 2, Gent, april 1995, 300 p.}},
}