Advanced search
Add to list

Landschapszorg in Vlaanderen: onderzoek naar criteria en wenselijkheden voor een ruimtelijk beleid met betrekking tot cultuurhistorische en esthetische waarden van de landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten en Landschappen, 1995, 162 p.

Marc Antrop (UGent) and Sylvie Van Damme (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Antrop, Marc, and Sylvie Van Damme. Landschapszorg in Vlaanderen: Onderzoek Naar Criteria En Wenselijkheden Voor Een Ruimtelijk Beleid Met Betrekking Tot Cultuurhistorische En Esthetische Waarden van de Landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten En Landschappen, 1995, 162 p.
APA
Antrop, M., & Van Damme, S. (n.d.). Landschapszorg in Vlaanderen: onderzoek naar criteria en wenselijkheden voor een ruimtelijk beleid met betrekking tot cultuurhistorische en esthetische waarden van de landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten en Landschappen, 1995, 162 p.
Chicago author-date
Antrop, Marc, and Sylvie Van Damme. n.d. “Landschapszorg in Vlaanderen: Onderzoek Naar Criteria En Wenselijkheden Voor Een Ruimtelijk Beleid Met Betrekking Tot Cultuurhistorische En Esthetische Waarden van de Landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten En Landschappen, 1995, 162 p.”
Chicago author-date (all authors)
Antrop, Marc, and Sylvie Van Damme. “Landschapszorg in Vlaanderen: Onderzoek Naar Criteria En Wenselijkheden Voor Een Ruimtelijk Beleid Met Betrekking Tot Cultuurhistorische En Esthetische Waarden van de Landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten En Landschappen, 1995, 162 p.”
Vancouver
1.
Antrop M, Van Damme S. Landschapszorg in Vlaanderen: onderzoek naar criteria en wenselijkheden voor een ruimtelijk beleid met betrekking tot cultuurhistorische en esthetische waarden van de landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten en Landschappen, 1995, 162 p.
IEEE
[1]
M. Antrop and S. Van Damme, “Landschapszorg in Vlaanderen: onderzoek naar criteria en wenselijkheden voor een ruimtelijk beleid met betrekking tot cultuurhistorische en esthetische waarden van de landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten en Landschappen, 1995, 162 p.” .
@misc{251123,
  author       = {{Antrop, Marc and Van Damme, Sylvie}},
  language     = {{eng}},
  title        = {{Landschapszorg in Vlaanderen: onderzoek naar criteria en wenselijkheden voor een ruimtelijk beleid met betrekking tot cultuurhistorische en esthetische waarden van de landschappen in Vlaanderen. Universiteit Gent, Brussel, Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Monumenten en Landschappen, 1995, 162 p.}},
}