Advanced search

Krachtlijnen van het samenwerkingsakkoord tussen de Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst van het Vrij Katholiek Secundair Onderwijs in het Bisdom Gent en het Departement voor Lerarenopleiding van de Universiteit Gent

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Aelterman, Antonia, Willy Laporte, N COOREVITS, and K ROELS. 1994. “Krachtlijnen Van Het Samenwerkingsakkoord Tussen De Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst Van Het Vrij Katholiek Secundair Onderwijs in Het Bisdom Gent En Het Departement Voor Lerarenopleiding Van De Universiteit Gent.” DLO-Mededelingen, Jg. 5 (1994), Nr. 42: 7–9.
APA
Aelterman, A., Laporte, W., COOREVITS, N., & ROELS, K. (1994). Krachtlijnen van het samenwerkingsakkoord tussen de Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst van het Vrij Katholiek Secundair Onderwijs in het Bisdom Gent en het Departement voor Lerarenopleiding van de Universiteit Gent. DLO-Mededelingen, jg. 5 (1994), nr. 42, 7–9.
Vancouver
1.
Aelterman A, Laporte W, COOREVITS N, ROELS K. Krachtlijnen van het samenwerkingsakkoord tussen de Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst van het Vrij Katholiek Secundair Onderwijs in het Bisdom Gent en het Departement voor Lerarenopleiding van de Universiteit Gent. DLO-Mededelingen, jg. 5 (1994), nr. 42. 1994;7–9.
MLA
Aelterman, Antonia, Willy Laporte, N COOREVITS, et al. “Krachtlijnen Van Het Samenwerkingsakkoord Tussen De Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst Van Het Vrij Katholiek Secundair Onderwijs in Het Bisdom Gent En Het Departement Voor Lerarenopleiding Van De Universiteit Gent.” DLO-Mededelingen, jg. 5 (1994), nr. 42 (1994): 7–9. Print.
@article{248491,
 author    = {Aelterman, Antonia and Laporte, Willy and COOREVITS, N and ROELS, K},
 journal   = {DLO-Mededelingen, jg. 5 (1994), nr. 42},
 language   = {dut},
 pages    = {7--9},
 title    = {Krachtlijnen van het samenwerkingsakkoord tussen de Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst van het Vrij Katholiek Secundair Onderwijs in het Bisdom Gent en het Departement voor Lerarenopleiding van de Universiteit Gent},
 year     = {1994},
}