Advanced search

Systematiek van de onder last schakelbare koppelomvormers met twee gangen aangewend in landbouwtractoren, deel 1: Koppelomvormers met een tussenas.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Kermis, Lucien, and Frank Duquesne. 1994. “Systematiek Van De Onder Last Schakelbare Koppelomvormers Met Twee Gangen Aangewend in Landbouwtractoren, Deel 1: Koppelomvormers Met Een Tussenas.” Mededelingen Van De Faculteit Landbouwkundige En Toegepaste Biologische Wetenschappen, Universiteit Gent 59 (1): 1–15.
APA
Kermis, L., & Duquesne, F. (1994). Systematiek van de onder last schakelbare koppelomvormers met twee gangen aangewend in landbouwtractoren, deel 1: Koppelomvormers met een tussenas. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT, 59(1), 1–15.
Vancouver
1.
Kermis L, Duquesne F. Systematiek van de onder last schakelbare koppelomvormers met twee gangen aangewend in landbouwtractoren, deel 1: Koppelomvormers met een tussenas. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT. 1994;59(1):1–15.
MLA
Kermis, Lucien, and Frank Duquesne. “Systematiek Van De Onder Last Schakelbare Koppelomvormers Met Twee Gangen Aangewend in Landbouwtractoren, Deel 1: Koppelomvormers Met Een Tussenas.” MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT 59.1 (1994): 1–15. Print.
@article{247763,
 author    = {Kermis, Lucien and Duquesne, Frank},
 issn     = {1373-7503},
 journal   = {MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {1--15},
 title    = {Systematiek van de onder last schakelbare koppelomvormers met twee gangen aangewend in landbouwtractoren, deel 1: Koppelomvormers met een tussenas.},
 volume    = {59},
 year     = {1994},
}