Advanced search

De mogelijkheden van de geïntegreerde bestrijding in de sierteelt (2). Geïntegreerde bestrijding is veel meer dan het uitzetten van natuurlijke vijanden. Verbondsnieuws 12/94 (7-11).

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Oyaert, Els, and Marcus Van De Veire. “De Mogelijkheden Van De Geïntegreerde Bestrijding in De Sierteelt (2). Geïntegreerde Bestrijding Is Veel Meer Dan Het Uitzetten Van Natuurlijke Vijanden. Verbondsnieuws 12/94 (7-11).”
APA
Oyaert, E., & Van De Veire, M. (n.d.). De mogelijkheden van de geïntegreerde bestrijding in de sierteelt (2). Geïntegreerde bestrijding is veel meer dan het uitzetten van natuurlijke vijanden. Verbondsnieuws 12/94 (7-11).
Vancouver
1.
Oyaert E, Van De Veire M. De mogelijkheden van de geïntegreerde bestrijding in de sierteelt (2). Geïntegreerde bestrijding is veel meer dan het uitzetten van natuurlijke vijanden. Verbondsnieuws 12/94 (7-11).
MLA
Oyaert, Els, and Marcus Van De Veire. “De Mogelijkheden Van De Geïntegreerde Bestrijding in De Sierteelt (2). Geïntegreerde Bestrijding Is Veel Meer Dan Het Uitzetten Van Natuurlijke Vijanden. Verbondsnieuws 12/94 (7-11).” n. pag. Print.
@misc{247567,
 author    = {Oyaert, Els and Van De Veire, Marcus},
 language   = {dut},
 title    = {De mogelijkheden van de ge{\"i}ntegreerde bestrijding in de sierteelt (2). Ge{\"i}ntegreerde bestrijding is veel meer dan het uitzetten van natuurlijke vijanden. Verbondsnieuws 12/94 (7-11).},
}