Advanced search
Add to list

Verslag over herbicidenproeven uitgevoerd in 1994 in hop met het oog op de erkenning van diverse bodem- en bladherbiciden via het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Bulcke, Robert, et al. Verslag over Herbicidenproeven Uitgevoerd in 1994 in Hop Met Het Oog Op de Erkenning van Diverse Bodem- En Bladherbiciden via Het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum Voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.
APA
Bulcke, R., Callens, D., CALUS, A., & AMPE, G. (n.d.). Verslag over herbicidenproeven uitgevoerd in 1994 in hop met het oog op de erkenning van diverse bodem- en bladherbiciden via het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.
Chicago author-date
Bulcke, Robert, Danny Callens, A CALUS, and G AMPE. n.d. “Verslag over Herbicidenproeven Uitgevoerd in 1994 in Hop Met Het Oog Op de Erkenning van Diverse Bodem- En Bladherbiciden via Het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum Voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.”
Chicago author-date (all authors)
Bulcke, Robert, Danny Callens, A CALUS, and G AMPE. “Verslag over Herbicidenproeven Uitgevoerd in 1994 in Hop Met Het Oog Op de Erkenning van Diverse Bodem- En Bladherbiciden via Het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum Voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.”
Vancouver
1.
Bulcke R, Callens D, CALUS A, AMPE G. Verslag over herbicidenproeven uitgevoerd in 1994 in hop met het oog op de erkenning van diverse bodem- en bladherbiciden via het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.
IEEE
[1]
R. Bulcke, D. Callens, A. CALUS, and G. AMPE, “Verslag over herbicidenproeven uitgevoerd in 1994 in hop met het oog op de erkenning van diverse bodem- en bladherbiciden via het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.” .
@misc{247460,
  author       = {{Bulcke, Robert and Callens, Danny and CALUS, A and AMPE, G}},
  language     = {{dut}},
  title        = {{Verslag over herbicidenproeven uitgevoerd in 1994 in hop met het oog op de erkenning van diverse bodem- en bladherbiciden via het Fytofarmaceutisch Fonds. Gent: Centrum voor Onkruidonderzoek, 10 p., 1994.}},
}