Advanced search

Rechtsbescherming van kinderen. Van bescherming van kinderen naar de bescherming van de rechten van het kind. Programma Burger en Rechtsbescherming. Brussel, Federale Diensten voor Wetenschappelijke, Technische en Culturele Aangelegenheden (DWTC), 19 94,128 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verhellen, Eugène, Geert Cappelaere, and Frans Spiesschaert. Rechtsbescherming Van Kinderen. Van Bescherming Van Kinderen Naar De Bescherming Van De Rechten Van Het Kind. Programma Burger En Rechtsbescherming. Brussel, Federale Diensten Voor Wetenschappelijke, Technische En Culturele Aangelegenheden (DWTC), 19 94,128 P.
APA
Verhellen, Eugène, Cappelaere, G., & Spiesschaert, F. (n.d.). Rechtsbescherming van kinderen. Van bescherming van kinderen naar de bescherming van de rechten van het kind. Programma Burger en Rechtsbescherming. Brussel, Federale Diensten voor Wetenschappelijke, Technische en Culturele Aangelegenheden (DWTC), 19 94,128 p.
Vancouver
1.
Verhellen E, Cappelaere G, Spiesschaert F. Rechtsbescherming van kinderen. Van bescherming van kinderen naar de bescherming van de rechten van het kind. Programma Burger en Rechtsbescherming. Brussel, Federale Diensten voor Wetenschappelijke, Technische en Culturele Aangelegenheden (DWTC), 19 94,128 p.
MLA
Verhellen, Eugène, Geert Cappelaere, and Frans Spiesschaert. Rechtsbescherming Van Kinderen. Van Bescherming Van Kinderen Naar De Bescherming Van De Rechten Van Het Kind. Programma Burger En Rechtsbescherming. Brussel, Federale Diensten Voor Wetenschappelijke, Technische En Culturele Aangelegenheden (DWTC), 19 94,128 P. Print.
@book{247143,
 author    = {Verhellen, Eug{\`e}ne and Cappelaere, Geert and Spiesschaert, Frans},
 language   = {dut},
 title    = {Rechtsbescherming van kinderen. Van bescherming van kinderen naar de bescherming van de rechten van het kind. Programma Burger en Rechtsbescherming. Brussel, Federale Diensten voor Wetenschappelijke, Technische en Culturele Aangelegenheden (DWTC), 19 94,128 p.},
}