Advanced search
Add to list

Concretisering van de taak van de school op vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep sociale, culturele en vrijetijdsagogiek, 1994,102 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Faché, Willy, et al. Concretisering van de Taak van de School Op Vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep Sociale, Culturele En Vrijetijdsagogiek, 1994,102 P.
APA
Faché, W., Baeyens, M., & Lecoutere, K. (n.d.). Concretisering van de taak van de school op vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep sociale, culturele en vrijetijdsagogiek, 1994,102 p.
Chicago author-date
Faché, Willy, Martine Baeyens, and Karolien Lecoutere. n.d. Concretisering van de Taak van de School Op Vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep Sociale, Culturele En Vrijetijdsagogiek, 1994,102 P.
Chicago author-date (all authors)
Faché, Willy, Martine Baeyens, and Karolien Lecoutere. Concretisering van de Taak van de School Op Vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep Sociale, Culturele En Vrijetijdsagogiek, 1994,102 P.
Vancouver
1.
Faché W, Baeyens M, Lecoutere K. Concretisering van de taak van de school op vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep sociale, culturele en vrijetijdsagogiek, 1994,102 p.
IEEE
[1]
W. Faché, M. Baeyens, and K. Lecoutere, Concretisering van de taak van de school op vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep sociale, culturele en vrijetijdsagogiek, 1994,102 p. .
@book{247120,
 author    = {{Faché, Willy and Baeyens, Martine and Lecoutere, Karolien}},
 language   = {{dut}},
 title    = {{Concretisering van de taak van de school op vrijetijdsgebied. Gent, RUG, Vakgroep sociale, culturele en vrijetijdsagogiek, 1994,102 p.}},
}