Advanced search

XV. Onderzoek naar de relatie debiet - waterpeil, het schatten van ontbreken de gegevens en verwerking van de gegevens van de hydrometrische stations van de dienst landbouw van de administratie voor ruimtelijke ordening en leefmilieu, bestuur voor la ndinrichting - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Dienstjaar 1993. Uitgave: Laboratorium voor Hydraulica, RUG, juni 1994: 150 p. (Bibliotheek Labo voor Hydraulica).

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Poucke, Luc, and Ronny Verhoeven. “XV. Onderzoek Naar De Relatie Debiet - Waterpeil, Het Schatten Van Ontbreken De Gegevens En Verwerking Van De Gegevens Van De Hydrometrische Stations Van De Dienst Landbouw Van De Administratie Voor Ruimtelijke Ordening En Leefmilieu, Bestuur Voor La Ndinrichting - Ministerie Van De Vlaamse Gemeenschap. Dienstjaar 1993. Uitgave: Laboratorium Voor Hydraulica, RUG, Juni 1994: 150 P. (Bibliotheek Labo Voor Hydraulica).”
APA
Van Poucke, Luc, & Verhoeven, R. (n.d.). XV. Onderzoek naar de relatie debiet - waterpeil, het schatten van ontbreken de gegevens en verwerking van de gegevens van de hydrometrische stations van de dienst landbouw van de administratie voor ruimtelijke ordening en leefmilieu, bestuur voor la ndinrichting - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Dienstjaar 1993. Uitgave: Laboratorium voor Hydraulica, RUG, juni 1994: 150 p. (Bibliotheek Labo voor Hydraulica).
Vancouver
1.
Van Poucke L, Verhoeven R. XV. Onderzoek naar de relatie debiet - waterpeil, het schatten van ontbreken de gegevens en verwerking van de gegevens van de hydrometrische stations van de dienst landbouw van de administratie voor ruimtelijke ordening en leefmilieu, bestuur voor la ndinrichting - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Dienstjaar 1993. Uitgave: Laboratorium voor Hydraulica, RUG, juni 1994: 150 p. (Bibliotheek Labo voor Hydraulica).
MLA
Van Poucke, Luc, and Ronny Verhoeven. “XV. Onderzoek Naar De Relatie Debiet - Waterpeil, Het Schatten Van Ontbreken De Gegevens En Verwerking Van De Gegevens Van De Hydrometrische Stations Van De Dienst Landbouw Van De Administratie Voor Ruimtelijke Ordening En Leefmilieu, Bestuur Voor La Ndinrichting - Ministerie Van De Vlaamse Gemeenschap. Dienstjaar 1993. Uitgave: Laboratorium Voor Hydraulica, RUG, Juni 1994: 150 P. (Bibliotheek Labo Voor Hydraulica).” n. pag. Print.
@misc{246517,
 author    = {Van Poucke, Luc and Verhoeven, Ronny},
 language   = {dut},
 title    = {XV. Onderzoek naar de relatie debiet - waterpeil, het schatten van ontbreken de gegevens en verwerking van de gegevens van de hydrometrische stations van de dienst landbouw van de administratie voor ruimtelijke ordening en leefmilieu, bestuur voor la ndinrichting - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Dienstjaar 1993. Uitgave: Laboratorium voor Hydraulica, RUG, juni 1994: 150 p. (Bibliotheek Labo voor Hydraulica).},
}