Advanced search

De raadsman en de afwezige verdachte, Preadvies voor de Vereniging voor de Vergelijkende Studie van het Recht in België en Nederland, Den Haag, 1994, 51 p.

Philip Traest (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Traest, Philip. De Raadsman En De Afwezige Verdachte, Preadvies Voor De Vereniging Voor De Vergelijkende Studie Van Het Recht in België En Nederland, Den Haag, 1994, 51 P.
APA
Traest, P. (n.d.). De raadsman en de afwezige verdachte, Preadvies voor de Vereniging voor de Vergelijkende Studie van het Recht in België en Nederland, Den Haag, 1994, 51 p.
Vancouver
1.
Traest P. De raadsman en de afwezige verdachte, Preadvies voor de Vereniging voor de Vergelijkende Studie van het Recht in België en Nederland, Den Haag, 1994, 51 p.
MLA
Traest, Philip. De Raadsman En De Afwezige Verdachte, Preadvies Voor De Vereniging Voor De Vergelijkende Studie Van Het Recht in België En Nederland, Den Haag, 1994, 51 P. Print.
@book{242661,
 author    = {Traest, Philip},
 language   = {dut},
 title    = {De raadsman en de afwezige verdachte, Preadvies voor de Vereniging voor de Vergelijkende Studie van het Recht in Belgi{\"e} en Nederland, Den Haag, 1994, 51 p.},
}