Advanced search

Wetenschap als Cultuur. Rapport van een studie in opdracht van de VRWB betreffende 'de impact van de wetenschappen op de hedendaagse cultuur en de bijzondere problematiek van de cultuur- en gedragswetenschappen', Universiteit Gent, december 1994, (27' 2 p.).

Marc De Mey (UGent) , Johan Braeckman (UGent) and Tom Claes (UGent)
(1994)
Author
Organization
Keywords
Science Studies, Research Policy, Culture, Humanities

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Mey, Marc, Johan Braeckman, and Tom Claes. 1994. “Wetenschap Als Cultuur. Rapport Van Een Studie in Opdracht Van De VRWB Betreffende ‘De Impact Van De Wetenschappen Op De Hedendaagse Cultuur En De Bijzondere Problematiek Van De Cultuur- En Gedragswetenschappen’, Universiteit Gent, December 1994, (27’ 2 P.).” Brussel: Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid.
APA
De Mey, Marc, Braeckman, J., & Claes, T. (1994). Wetenschap als Cultuur. Rapport van een studie in opdracht van de VRWB betreffende “de impact van de wetenschappen op de hedendaagse cultuur en de bijzondere problematiek van de cultuur- en gedragswetenschappen”, Universiteit Gent, december 1994, (27’ 2 p.). Brussel: Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid.
Vancouver
1.
De Mey M, Braeckman J, Claes T. Wetenschap als Cultuur. Rapport van een studie in opdracht van de VRWB betreffende “de impact van de wetenschappen op de hedendaagse cultuur en de bijzondere problematiek van de cultuur- en gedragswetenschappen”, Universiteit Gent, december 1994, (27’ 2 p.). Brussel: Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid; 1994.
MLA
De Mey, Marc, Johan Braeckman, and Tom Claes. “Wetenschap Als Cultuur. Rapport Van Een Studie in Opdracht Van De VRWB Betreffende ‘De Impact Van De Wetenschappen Op De Hedendaagse Cultuur En De Bijzondere Problematiek Van De Cultuur- En Gedragswetenschappen’, Universiteit Gent, December 1994, (27’ 2 P.).” 1994 : n. pag. Print.
@misc{241359,
 author    = {De Mey, Marc and Braeckman, Johan and Claes, Tom},
 keyword   = {Science Studies,Research Policy,Culture,Humanities},
 language   = {dut},
 publisher  = {Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid},
 title    = {Wetenschap als Cultuur. Rapport van een studie in opdracht van de VRWB betreffende 'de impact van de wetenschappen op de hedendaagse cultuur en de bijzondere problematiek van de cultuur- en gedragswetenschappen', Universiteit Gent, december 1994, (27' 2 p.).},
 year     = {1994},
}