Advanced search

Het gebruik van en de opvattingen over trajectbegeleiding aan de Open Universiteit. OTIC-documert, 1993, Heerlen: Open Universiteit.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
SCHLUSMANS, K, Kathleen Van Heule, and M VAN OSCH. “Het Gebruik Van En De Opvattingen over Trajectbegeleiding Aan De Open Universiteit. OTIC-documert, 1993, Heerlen: Open Universiteit.”
APA
SCHLUSMANS, K., Van Heule, K., & VAN OSCH, M. (n.d.). Het gebruik van en de opvattingen over trajectbegeleiding aan de Open Universiteit. OTIC-documert, 1993, Heerlen: Open Universiteit.
Vancouver
1.
SCHLUSMANS K, Van Heule K, VAN OSCH M. Het gebruik van en de opvattingen over trajectbegeleiding aan de Open Universiteit. OTIC-documert, 1993, Heerlen: Open Universiteit.
MLA
SCHLUSMANS, K, Kathleen Van Heule, and M VAN OSCH. “Het Gebruik Van En De Opvattingen over Trajectbegeleiding Aan De Open Universiteit. OTIC-documert, 1993, Heerlen: Open Universiteit.” n. pag. Print.
@misc{241040,
 author    = {SCHLUSMANS, K and Van Heule, Kathleen and VAN OSCH, M},
 language   = {dut},
 title    = {Het gebruik van en de opvattingen over trajectbegeleiding aan de Open Universiteit. OTIC-documert, 1993, Heerlen: Open Universiteit.},
}