Advanced search
Add to list

Welke acties ondernemen huisartsen, specialisten en apothekers voor Ali en Fatima? Een onderzoek naar inhoud en correlaten van de medische hulpverlening aan de Marokkaanse en Turkse patiënten, UIA - ESOC, publ. nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, pp.

Author

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
DE MUYNCK, A., et al. Welke Acties Ondernemen Huisartsen, Specialisten En Apothekers Voor Ali En Fatima? Een Onderzoek Naar Inhoud En Correlaten van de Medische Hulpverlening Aan de Marokkaanse En Turkse Patiënten, UIA - ESOC, Publ. Nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, Pp.
APA
DE MUYNCK, A., Segaert, A., & PEETERS, R. (n.d.). Welke acties ondernemen huisartsen, specialisten en apothekers voor Ali en Fatima? Een onderzoek naar inhoud en correlaten van de medische hulpverlening aan de Marokkaanse en Turkse patiënten, UIA - ESOC, publ. nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, pp.
Chicago author-date
DE MUYNCK, A, Anja Segaert, and RF PEETERS. n.d. “Welke Acties Ondernemen Huisartsen, Specialisten En Apothekers Voor Ali En Fatima? Een Onderzoek Naar Inhoud En Correlaten van de Medische Hulpverlening Aan de Marokkaanse En Turkse Patiënten, UIA - ESOC, Publ. Nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, Pp.”
Chicago author-date (all authors)
DE MUYNCK, A, Anja Segaert, and RF PEETERS. “Welke Acties Ondernemen Huisartsen, Specialisten En Apothekers Voor Ali En Fatima? Een Onderzoek Naar Inhoud En Correlaten van de Medische Hulpverlening Aan de Marokkaanse En Turkse Patiënten, UIA - ESOC, Publ. Nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, Pp.”
Vancouver
1.
DE MUYNCK A, Segaert A, PEETERS R. Welke acties ondernemen huisartsen, specialisten en apothekers voor Ali en Fatima? Een onderzoek naar inhoud en correlaten van de medische hulpverlening aan de Marokkaanse en Turkse patiënten, UIA - ESOC, publ. nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, pp.
IEEE
[1]
A. DE MUYNCK, A. Segaert, and R. PEETERS, “Welke acties ondernemen huisartsen, specialisten en apothekers voor Ali en Fatima? Een onderzoek naar inhoud en correlaten van de medische hulpverlening aan de Marokkaanse en Turkse patiënten, UIA - ESOC, publ. nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, pp.” .
@misc{240857,
  author       = {{DE MUYNCK, A and Segaert, Anja and PEETERS, RF}},
  language     = {{dut}},
  title        = {{Welke acties ondernemen huisartsen, specialisten en apothekers voor Ali en Fatima? Een onderzoek naar inhoud en correlaten van de medische hulpverlening aan de Marokkaanse en Turkse patiënten, UIA - ESOC, publ. nr. 28. Antwerpen: ESOC-UIA, pp.}},
}