Advanced search
Add to list

Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg en Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische gevolgen van een verhoging van het waterpeil in het blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Stubbe, Frank, et al. Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg En Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische Gevolgen van Een Verhoging van Het Waterpeil in Het Blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.
APA
Stubbe, F., Vanden Abeele, P., & Van Huylenbroeck, G. (n.d.). Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg en Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische gevolgen van een verhoging van het waterpeil in het blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.
Chicago author-date
Stubbe, Frank, Piet Vanden Abeele, and Guido Van Huylenbroeck. n.d. “Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg En Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische Gevolgen van Een Verhoging van Het Waterpeil in Het Blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.”
Chicago author-date (all authors)
Stubbe, Frank, Piet Vanden Abeele, and Guido Van Huylenbroeck. “Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg En Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische Gevolgen van Een Verhoging van Het Waterpeil in Het Blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.”
Vancouver
1.
Stubbe F, Vanden Abeele P, Van Huylenbroeck G. Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg en Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische gevolgen van een verhoging van het waterpeil in het blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.
IEEE
[1]
F. Stubbe, P. Vanden Abeele, and G. Van Huylenbroeck, “Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg en Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische gevolgen van een verhoging van het waterpeil in het blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.” .
@misc{239414,
 author    = {{Stubbe, Frank and Vanden Abeele, Piet and Van Huylenbroeck, Guido}},
 language   = {{dut}},
 title    = {{Evaluatie Landinrichtingsprojecten NO-Limburg en Westhoek. Rapport II: Landbouweconomische gevolgen van een verhoging van het waterpeil in het blankaartbekken. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993, 30 p.}},
}