Advanced search

Bepaling van de agrarische effecten van herinrichtingsmaatregelen. Rapport VIII: Een recursief LP-model voor analyse van het grondgebruik. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993,72 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Lagaert, Chantal, and Guido Van Huylenbroeck. “Bepaling Van De Agrarische Effecten Van Herinrichtingsmaatregelen. Rapport VIII: Een Recursief LP-model Voor Analyse Van Het Grondgebruik. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993,72 P.”
APA
Lagaert, C., & Van Huylenbroeck, G. (n.d.). Bepaling van de agrarische effecten van herinrichtingsmaatregelen. Rapport VIII: Een recursief LP-model voor analyse van het grondgebruik. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993,72 p.
Vancouver
1.
Lagaert C, Van Huylenbroeck G. Bepaling van de agrarische effecten van herinrichtingsmaatregelen. Rapport VIII: Een recursief LP-model voor analyse van het grondgebruik. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993,72 p.
MLA
Lagaert, Chantal, and Guido Van Huylenbroeck. “Bepaling Van De Agrarische Effecten Van Herinrichtingsmaatregelen. Rapport VIII: Een Recursief LP-model Voor Analyse Van Het Grondgebruik. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993,72 P.” n. pag. Print.
@misc{239386,
 author    = {Lagaert, Chantal and Van Huylenbroeck, Guido},
 language   = {dut},
 title    = {Bepaling van de agrarische effecten van herinrichtingsmaatregelen. Rapport VIII: Een recursief LP-model voor analyse van het grondgebruik. Gent, Vakgroep Landbouweconomie, 1993,72 p.},
}