Advanced search

Geen trede meer om op te staan. De maatschappelijke positie van onderwijzers en onderwijzeressen tijdens de voorbije eeuw. Kapellen, 1993, 346 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
DEPAEPE, M, M DE VROEDE, and Franky Simon. Geen Trede Meer Om Op Te Staan. De Maatschappelijke Positie Van Onderwijzers En Onderwijzeressen Tijdens De Voorbije Eeuw. Kapellen, 1993, 346 P.
APA
DEPAEPE, M., DE VROEDE, M., & Simon, F. (n.d.). Geen trede meer om op te staan. De maatschappelijke positie van onderwijzers en onderwijzeressen tijdens de voorbije eeuw. Kapellen, 1993, 346 p.
Vancouver
1.
DEPAEPE M, DE VROEDE M, Simon F. Geen trede meer om op te staan. De maatschappelijke positie van onderwijzers en onderwijzeressen tijdens de voorbije eeuw. Kapellen, 1993, 346 p.
MLA
DEPAEPE, M, M DE VROEDE, and Franky Simon. Geen Trede Meer Om Op Te Staan. De Maatschappelijke Positie Van Onderwijzers En Onderwijzeressen Tijdens De Voorbije Eeuw. Kapellen, 1993, 346 P. Print.
@book{238964,
 author    = {DEPAEPE, M and DE VROEDE, M and Simon, Franky},
 language   = {dut},
 title    = {Geen trede meer om op te staan. De maatschappelijke positie van onderwijzers en onderwijzeressen tijdens de voorbije eeuw. Kapellen, 1993, 346 p.},
}