Advanced search

Van sneeuwpoppen tot tasmuurtje. Aspecten van de Nederlandse Taal- en Literatuurstudie. Redactie Luc De Grauwe en Jaak De Vos. Spieghel Histo-riael. Jaarboek van de Bond van Gentse Germanisten, Jg. 33, 1992,235 p.

Jaak De Vos (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Vos, Jaak. “Van Sneeuwpoppen Tot Tasmuurtje. Aspecten Van De Nederlandse Taal- En Literatuurstudie. Redactie Luc De Grauwe En Jaak De Vos. Spieghel Histo-riael. Jaarboek Van De Bond Van Gentse Germanisten, Jg. 33, 1992,235 P.”
APA
De Vos, Jaak. (n.d.). Van sneeuwpoppen tot tasmuurtje. Aspecten van de Nederlandse Taal- en Literatuurstudie. Redactie Luc De Grauwe en Jaak De Vos. Spieghel Histo-riael. Jaarboek van de Bond van Gentse Germanisten, Jg. 33, 1992,235 p.
Vancouver
1.
De Vos J. Van sneeuwpoppen tot tasmuurtje. Aspecten van de Nederlandse Taal- en Literatuurstudie. Redactie Luc De Grauwe en Jaak De Vos. Spieghel Histo-riael. Jaarboek van de Bond van Gentse Germanisten, Jg. 33, 1992,235 p.
MLA
De Vos, Jaak. “Van Sneeuwpoppen Tot Tasmuurtje. Aspecten Van De Nederlandse Taal- En Literatuurstudie. Redactie Luc De Grauwe En Jaak De Vos. Spieghel Histo-riael. Jaarboek Van De Bond Van Gentse Germanisten, Jg. 33, 1992,235 P.” n. pag. Print.
@article{230342,
 author    = {De Vos, Jaak},
 language   = {dut},
 title    = {Van sneeuwpoppen tot tasmuurtje. Aspecten van de Nederlandse Taal- en Literatuurstudie. Redactie Luc De Grauwe en Jaak De Vos. Spieghel Histo-riael. Jaarboek van de Bond van Gentse Germanisten, Jg. 33, 1992,235 p.},
}