Advanced search

De Europese eenmaking en de cultuuroverdracht De Toren van Babel. Le zing op het congres: 'de nationale, de Europese literatuur binnen een mul ticulturele samenleving. (RUG)

Ronald Soetaert (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Soetaert, Ronald. 1991. “De Europese Eenmaking En De Cultuuroverdracht De Toren Van Babel. Le Zing Op Het Congres:  ’De Nationale, De Europese Literatuur Binnen Een Mul Ticulturele Samenleving. (RUG).” DLO-Mededelingen, 10, Num Mer 30: 12–19.
APA
Soetaert, R. (1991). De Europese eenmaking en de cultuuroverdracht De Toren van Babel. Le zing op het congres:  ’de nationale, de Europese literatuur binnen een mul ticulturele samenleving. (RUG). DLO-Mededelingen, 10, num mer 30, 12–19.
Vancouver
1.
Soetaert R. De Europese eenmaking en de cultuuroverdracht De Toren van Babel. Le zing op het congres:  ’de nationale, de Europese literatuur binnen een mul ticulturele samenleving. (RUG). DLO-Mededelingen, 10, num mer 30. 1991;12–9.
MLA
Soetaert, Ronald. “De Europese Eenmaking En De Cultuuroverdracht De Toren Van Babel. Le Zing Op Het Congres:  ’De Nationale, De Europese Literatuur Binnen Een Mul Ticulturele Samenleving. (RUG).” DLO-Mededelingen, 10, num mer 30 (1991): 12–19. Print.
@article{229307,
 author    = {Soetaert, Ronald},
 journal   = {DLO-Mededelingen, 10, num mer 30},
 language   = {dut},
 pages    = {12--19},
 title    = {De Europese eenmaking en de cultuuroverdracht De Toren van Babel. Le zing op het congres: 'de nationale, de Europese literatuur binnen een mul ticulturele samenleving. (RUG)},
 year     = {1991},
}