Advanced search

Bewegingsanalyse en berekening van de compressiekrachten op lumbo-sa-craal niveau bij de geworpen gestrekte salto rugwaarts in de sportieve acrobatie

P Leroy and Dirk De Clercq (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Leroy, P, and Dirk De Clercq. 1992. “Bewegingsanalyse En Berekening Van De Compressiekrachten Op Lumbo-sa-craal Niveau Bij De Geworpen Gestrekte Salto Rugwaarts in De Sportieve Acrobatie.” Tijdschrift Voor Lichamelijke Opvoeding: 15–17.
APA
Leroy, P., & De Clercq, D. (1992). Bewegingsanalyse en berekening van de compressiekrachten op lumbo-sa-craal niveau bij de geworpen gestrekte salto rugwaarts in de sportieve acrobatie. TIJDSCHRIFT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING, 15–17.
Vancouver
1.
Leroy P, De Clercq D. Bewegingsanalyse en berekening van de compressiekrachten op lumbo-sa-craal niveau bij de geworpen gestrekte salto rugwaarts in de sportieve acrobatie. TIJDSCHRIFT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING. 1992;15–7.
MLA
Leroy, P, and Dirk De Clercq. “Bewegingsanalyse En Berekening Van De Compressiekrachten Op Lumbo-sa-craal Niveau Bij De Geworpen Gestrekte Salto Rugwaarts in De Sportieve Acrobatie.” TIJDSCHRIFT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING (1992): 15–17. Print.
@article{229224,
 author    = {Leroy, P and De Clercq, Dirk},
 issn     = {1781-5614},
 journal   = {TIJDSCHRIFT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING},
 language   = {dut},
 pages    = {15--17},
 title    = {Bewegingsanalyse en berekening van de compressiekrachten op lumbo-sa-craal niveau bij de geworpen gestrekte salto rugwaarts in de sportieve acrobatie},
 year     = {1992},
}