Advanced search

Hoe gooiden de Grieken de discus ? Reconstructie aan de hand van afbeel dingen en vergelijking mcl de moderne werptechniek

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
BULTIAUW, P, and Matthieu Lenoir. 1991. “Hoe Gooiden De Grieken De Discus ? Reconstructie Aan De Hand Van Afbeel Dingen En Vergelijking Mcl De Moderne Werptechniek.” Sport, BLOSO, Brussel, 4.
APA
BULTIAUW, P., & Lenoir, M. (1991). Hoe gooiden de Grieken de discus ? Reconstructie aan de hand van afbeel dingen en vergelijking mcl de moderne werptechniek. Sport, BLOSO, Brussel, 4.
Vancouver
1.
BULTIAUW P, Lenoir M. Hoe gooiden de Grieken de discus ? Reconstructie aan de hand van afbeel dingen en vergelijking mcl de moderne werptechniek. Sport, BLOSO, Brussel, 4. 1991. p. 29–32.
MLA
BULTIAUW, P, and Matthieu Lenoir. “Hoe Gooiden De Grieken De Discus ? Reconstructie Aan De Hand Van Afbeel Dingen En Vergelijking Mcl De Moderne Werptechniek.” Sport, BLOSO, Brussel, 4 1991 : 29–32. Print.
@misc{229166,
 author    = {BULTIAUW, P and Lenoir, Matthieu},
 language   = {dut},
 pages    = {29--32},
 series    = {Sport, BLOSO, Brussel, 4},
 title    = {Hoe gooiden de Grieken de discus ? Reconstructie aan de hand van afbeel dingen en vergelijking mcl de moderne werptechniek},
 year     = {1991},
}