Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.

Eric Broekaert, Geert Van Hove UGent and V QUINET
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
misc
publication status
published
subject
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
U
id
227630
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-227630
date created
2004-05-24 13:24:00
date last changed
2016-12-19 15:41:09
@misc{227630,
 author    = {Broekaert, Eric and Van Hove, Geert and QUINET, V},
 language   = {dut},
 title    = {Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.},
}

Chicago
Broekaert, Eric, Geert Van Hove, and V QUINET. “Evaluatie-onderzoek Begeleid Wonen Van Personen Met Een Mentale Handicap. Situatieschets Van Het Funktioneren Van Erkende Diensten Gekoppeld Aan Toekomstgerichte Beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.”
APA
Broekaert, Eric, Van Hove, G., & QUINET, V. (n.d.). Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.
Vancouver
1.
Broekaert E, Van Hove G, QUINET V. Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.
MLA
Broekaert, Eric, Geert Van Hove, and V QUINET. “Evaluatie-onderzoek Begeleid Wonen Van Personen Met Een Mentale Handicap. Situatieschets Van Het Funktioneren Van Erkende Diensten Gekoppeld Aan Toekomstgerichte Beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.” n. pag. Print.