Advanced search

Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.

Eric Broekaert (UGent) , Geert Van Hove (UGent) and V Quinet
(1992)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Broekaert, Eric, Geert Van Hove, and V Quinet. 1992. “Evaluatie-onderzoek Begeleid Wonen Van Personen Met Een Mentale Handicap. Situatieschets Van Het Funktioneren Van Erkende Diensten Gekoppeld Aan Toekomstgerichte Beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.”
APA
Broekaert, Eric, Van Hove, G., & Quinet, V. (1992). Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.
Vancouver
1.
Broekaert E, Van Hove G, Quinet V. Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992. 1992.
MLA
Broekaert, Eric, Geert Van Hove, and V Quinet. “Evaluatie-onderzoek Begeleid Wonen Van Personen Met Een Mentale Handicap. Situatieschets Van Het Funktioneren Van Erkende Diensten Gekoppeld Aan Toekomstgerichte Beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.” 1992 : n. pag. Print.
@misc{227630,
 author    = {Broekaert, Eric and Van Hove, Geert and Quinet, V},
 language   = {dut},
 title    = {Evaluatie-onderzoek begeleid wonen van personen met een mentale handicap. Situatieschets van het funktioneren van erkende diensten gekoppeld aan toekomstgerichte beleidsvoorstellen. Garant, Leuven-Apeldoorn, 1992.},
 year     = {1992},
}