Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Exploratief onderzoek naar de noden voor het oprichten van scholen voor buitengewoon onderwijs, opleidingsvorm 4 type 3 met een leerplan van algemeen sekundair onderwijs.

Eric Broekaert, D MOERMAN and J NOTELE
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
misc
publication status
published
subject
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
U
id
227626
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-227626
date created
2004-05-24 13:24:00
date last changed
2016-12-19 15:47:19
@misc{227626,
 author    = {Broekaert, Eric and MOERMAN, D and NOTELE, J},
 language   = {dut},
 title    = {Exploratief onderzoek naar de noden voor het oprichten van scholen voor buitengewoon onderwijs, opleidingsvorm 4 type 3 met een leerplan van algemeen sekundair onderwijs.},
}

Chicago
Broekaert, Eric, D MOERMAN, and J NOTELE. “Exploratief Onderzoek Naar De Noden Voor Het Oprichten Van Scholen Voor Buitengewoon Onderwijs, Opleidingsvorm 4 Type 3 Met Een Leerplan Van Algemeen Sekundair Onderwijs.”
APA
Broekaert, Eric, MOERMAN, D., & NOTELE, J. (n.d.). Exploratief onderzoek naar de noden voor het oprichten van scholen voor buitengewoon onderwijs, opleidingsvorm 4 type 3 met een leerplan van algemeen sekundair onderwijs.
Vancouver
1.
Broekaert E, MOERMAN D, NOTELE J. Exploratief onderzoek naar de noden voor het oprichten van scholen voor buitengewoon onderwijs, opleidingsvorm 4 type 3 met een leerplan van algemeen sekundair onderwijs.
MLA
Broekaert, Eric, D MOERMAN, and J NOTELE. “Exploratief Onderzoek Naar De Noden Voor Het Oprichten Van Scholen Voor Buitengewoon Onderwijs, Opleidingsvorm 4 Type 3 Met Een Leerplan Van Algemeen Sekundair Onderwijs.” n. pag. Print.