Advanced search

Systematisch oplossen van storingen. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio Psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testont-wikkeling, Gent 1992, nr. 3 62 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
VANLERBERGE, M. “Systematisch Oplossen Van Storingen. Rapporten Van Het Seminarie En Laboratorium Voor Socio Psychologie Van Het Bedrijfsleven En Voor Testont-wikkeling, Gent 1992, Nr. 3 62 P.”
APA
VANLERBERGE, M. (n.d.). Systematisch oplossen van storingen. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio Psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testont-wikkeling, Gent 1992, nr. 3 62 p.
Vancouver
1.
VANLERBERGE M. Systematisch oplossen van storingen. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio Psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testont-wikkeling, Gent 1992, nr. 3 62 p.
MLA
VANLERBERGE, M. “Systematisch Oplossen Van Storingen. Rapporten Van Het Seminarie En Laboratorium Voor Socio Psychologie Van Het Bedrijfsleven En Voor Testont-wikkeling, Gent 1992, Nr. 3 62 P.” n. pag. Print.
@misc{227608,
 author    = {VANLERBERGE, M},
 language   = {dut},
 title    = {Systematisch oplossen van storingen. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio Psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testont-wikkeling, Gent 1992, nr. 3 62 p.},
}