Advanced search

Beginning Career in Two Occupational Groups. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio-psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testontwikkeling, Gent, 1992, nr. 4, 53 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Claes, Rita, and SA RUIZ-QUINTANILLA. “Beginning Career in Two Occupational Groups. Rapporten Van Het Seminarie En Laboratorium Voor Socio-psychologie Van Het Bedrijfsleven En Voor Testontwikkeling, Gent, 1992, Nr. 4, 53 P.”
APA
Claes, Rita, & RUIZ-QUINTANILLA, S. (n.d.). Beginning Career in Two Occupational Groups. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio-psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testontwikkeling, Gent, 1992, nr. 4, 53 p.
Vancouver
1.
Claes R, RUIZ-QUINTANILLA S. Beginning Career in Two Occupational Groups. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio-psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testontwikkeling, Gent, 1992, nr. 4, 53 p.
MLA
Claes, Rita, and SA RUIZ-QUINTANILLA. “Beginning Career in Two Occupational Groups. Rapporten Van Het Seminarie En Laboratorium Voor Socio-psychologie Van Het Bedrijfsleven En Voor Testontwikkeling, Gent, 1992, Nr. 4, 53 P.” n. pag. Print.
@misc{227569,
 author    = {Claes, Rita and RUIZ-QUINTANILLA, SA},
 language   = {dut},
 title    = {Beginning Career in Two Occupational Groups. Rapporten van het Seminarie en Laboratorium voor Socio-psychologie van het Bedrijfsleven en voor Testontwikkeling, Gent, 1992, nr. 4, 53 p.},
}