Advanced search

Vier momenten uit een parcours doorheen de psychoanalyse: Geneeskundestrafrecht-exhibitionisme-jaloczic. Verhandeling ingediend tot het behalen van het diploma van de Postgraduaat Specialisatie in de Klinische Psycho logie en Psychotherapie, Rich ting IV, Psychoanalyse in Freudiaans-Lacaniaans Perspektief, Gent, 1992,61 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
VANNEYGEN, A. “Vier Momenten Uit Een Parcours Doorheen De Psychoanalyse: Geneeskundestrafrecht-exhibitionisme-jaloczic. Verhandeling Ingediend Tot Het Behalen Van Het Diploma Van De Postgraduaat Specialisatie in De Klinische Psycho Logie En Psychotherapie, Rich Ting IV, Psychoanalyse in Freudiaans-Lacaniaans Perspektief, Gent, 1992,61 P.”
APA
VANNEYGEN, A. (n.d.). Vier momenten uit een parcours doorheen de psychoanalyse: Geneeskundestrafrecht-exhibitionisme-jaloczic. Verhandeling ingediend tot het behalen van het diploma van de Postgraduaat Specialisatie in de Klinische Psycho logie en Psychotherapie, Rich ting IV, Psychoanalyse in Freudiaans-Lacaniaans Perspektief, Gent, 1992,61 p.
Vancouver
1.
VANNEYGEN A. Vier momenten uit een parcours doorheen de psychoanalyse: Geneeskundestrafrecht-exhibitionisme-jaloczic. Verhandeling ingediend tot het behalen van het diploma van de Postgraduaat Specialisatie in de Klinische Psycho logie en Psychotherapie, Rich ting IV, Psychoanalyse in Freudiaans-Lacaniaans Perspektief, Gent, 1992,61 p.
MLA
VANNEYGEN, A. “Vier Momenten Uit Een Parcours Doorheen De Psychoanalyse: Geneeskundestrafrecht-exhibitionisme-jaloczic. Verhandeling Ingediend Tot Het Behalen Van Het Diploma Van De Postgraduaat Specialisatie in De Klinische Psycho Logie En Psychotherapie, Rich Ting IV, Psychoanalyse in Freudiaans-Lacaniaans Perspektief, Gent, 1992,61 P.” n. pag. Print.
@misc{227557,
 author    = {VANNEYGEN, A},
 language   = {dut},
 title    = {Vier momenten uit een parcours doorheen de psychoanalyse: Geneeskundestrafrecht-exhibitionisme-jaloczic. Verhandeling ingediend tot het behalen van het diploma van de Postgraduaat Specialisatie in de Klinische Psycho logie en Psychotherapie, Rich ting IV, Psychoanalyse in Freudiaans-Lacaniaans Perspektief, Gent, 1992,61 p.},
}